joi, 28 noiembrie 2013

Sufar de sarcasm si-mi place sa-l folosesc

Sarcasm.
Se spune ca oamenii sarcastici sunt aceia ce stiu valoarea fiecarui lucru si totusi nu apreciaza nimic.

Tind sa nu fiu de acord..as spune ca oamenii sarcastici sunt oameni trecuti prin viata,cu un umor poate uneori negru dar foarte benefic si capabil sa energizeze pe oricine.

Exista multi barbati sarcastici (si misogini) si ceva femei ..care-s considerate de barbati ..absolut delicioase(excluzand misoginii desigur).

Dar hai sa terminam cu aceste discriminari si misoginii de fapt ne adora pe noi femeile sarcastice cine altfel doar le-ar da peste nas
acestora ce urasc din fasa femeile pentru ca mamele lor erau niste femei crude si rele ce nu ii apreciau sau pentru cine stie ce alt motiv pe cat de bizar pe atat de ilogic.

Cine altcineva ar putea sa le faca cu mana galant aratand directia opusa pe care trebuia sa o ia si sa le raspunda cu : Auzi ´´pisi´´ cred ca m-ai confundat cu vreo alta creatura,mie nu-mi place sa miaun ci sa injur

Sarcasmul il folosesc des,mai des decat mi-as dori chiar,pe dinauntru sunt o Lady una usor malitioasa cu ..cei ce o merita.

Ma gandeam zilele aceastea ca exista o societate romaneasca ce efectiv obliga femeile sa se foloseasca de sarcasm.

De cate ori nu suntem fluierate si injurate imediat dupa ce respingem aceasta forma de flirt elevata sau de cate ori cand nu stim ce sa facem sa ajungem mai repede la vreun interviu si mai ca ne rupem tocurile alergand suntem intampinate de vreun mascul feroce de vreo 55+ de ani sau de vreun ´´´smecher´´ce e cu masinuta amandoi traind cu impresia ca noi fugeam asa doar ca sa fim prinse.In plasa.In pat.In mreje pline de ...iubire si scarba?!

Poate ca am innebunit.De fapt traiesc cu impresia ca sufar de asa ceva si-mi ador aceasta conditie.
Darrr... Nu se agata o femeie pe strada.
De fapt nu se ´´agata´´ o femeie.
Termenul in sine e urat si preluat de cine stie unde.
Ideea de a agata e vulgara si absurda.
Nici o femeie nu vrea sa fie agata si cele ce vor sa fie ´´agatate´´sunt fete nu femei.
Exista un prag de varsta dupa care deja replicile din filme,de pe net,marlanesti sau nesigure si cu scopuri ´´ascunse dar precise´´deja sunt mai expirate ca pozele cu masinute din gumele turbo.Alea vechi.

Imi place sa inchid ochii si sa-mi imaginez ca traiesc intr-o lume perfecta.
In care manierele sunt apreciate si nu luate drept fraierisme si in care o femeie e apreciata si pentru cine este nu pentru numarul de la sutien. Citesc Llosa,Inchid ochii,ii deschid.Deja nu ii mai aud.
 Din surdina aud un :
-Domnisoara sunteti frumoasa!!!! vreau si eu nr tau de telefon! (o voce scartaita si ridicata de scolar ce de- abia a dat peste revistele Playboy)
-Nu. (Azi am zis ca nu injur.Llosa mi-e in gand deja consider ca e un castig pe ziua de azi dar si maine e o noua zi.Plus ca deja m-am indepartat.Lasa ca si maine e o zi.)

4 comentarii:

  1. Imi place sa inchid ochii si sa-mi imaginez ca traiesc intr-o lume perfecta. Eu cred..daca ar exista acea lume perfecta ne-am plictisi :D
    ...frumos articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de apreciere.Cat despre lumea perfecta nu cred ca m-as plictisi,stresul este toxic,fericirea nu,deci aleg a doua varianta cu promisiunea ca as gasi multe lucruri interesante si interzise de facut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarcasmul este singura arma legala cu care poti cel mult sa-ti satisfaci nevoile agresive, dar acesta rar ii va atinge pe cei ignoranti exact acolo unde-i doare, in punctul lor sensibil, asta si pentru faptul ca acestia nu au asa ceva, ci doar obraz gros si bine calcat in picioare de mrejele si tabieturile societatii noastre, dar mai ales pentru ca nesimtirea lor e prea crasa si prea mare pentru a le afecta realmente orgoliul. Deci cu ajutorul sarcasmului poti cel mult sa-i diferentiezi bine pe cei inteligenti de ceilalti mai putin dotati intelectual, cu mentiune ca acestia din urma vor percepe doar fatada glumii si asta literalmente, pe cand cei mai isteti si la randul lor ironici vor incepe un joc incitant de replici cu tine, care va asigura un moment placut sau distractiv pentru ambele persoane implicate in acest joc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca multi au obrazul gros si ca altii nu pot intelege o replica bine data. Din fericire insa si obrazul meu este suficient de gros iar manierele mele pot disparea intr-o secunda.Stiu sa-mi dozez agresivitatea de la picaturi mici date in replici inteligente pana la o explozie imensa fix in capul lor.Din pacate/fericire am prea multi ani de practica.

      Ștergere