marți, 10 decembrie 2013

Ce-ar face un barbat de-ar fi femeie

Se jignesc oribil indraznind sa se numeasca femei.
Ii auzi cu cata incantare descriu detalii perverse despre vreo partida anume in general fictiva si cu cata pofta rad de gesturile si maniera de a gandi/actiona a unor femei.

Oricine ar privi de departe aceste manifestatii ar putea crede chiar ca aceste creaturi dragute numite cu indulgenta barbati urasc cu patima acele fiinte delicate.. Femeile..si Totusi daca n-ar fi chiar asa?

Ma infiltrasem bine in randul lor....inarmata cu mult umor si cu un sadism maxim de a arunca pe masa o carte gasita intr-o dimineata,la un anticariat ´´De ce le e frica barbatilor de femei´´studiu psihologic chiar!

 Sa spunem ca ma asteptau niste replici mai dure si mai reci decat frigiditatea religioasa a unui sfant.

 Zambesc ca si cum mi-as fi aprins o tigara (nu fumez) si as fi aruncat-o pe jos in fata lor (desi nu-s prea avida de a provoca murdarie pe unde merg) si apoi arunc o privire de jos in sus la unul din ei ( Stiti voi ce privire,cam aia ce ne-o arunca ei dezaprobator din prima cand ne masoara valoarea in forme si intre ce ni s-ar afla intre picioruse).
 Primesc o replica plina de sictir: ´´Ce vrei?´´
 ´´Pai e simplu ,mereu am fost curioasa,ce ai face tu daca ai fi o femeie ´´buna´´ ca mine ?
  -Nu.Nu ma refer ce ai face cu mine daca ai avea ocazia (zambesc cinic) ci ce ai face daca ai fi eu cu...barbatii...sau haide cu unul anume..poate chiar unul ce-l detesti.
 -Mor de curiozitate (ma uit direct si induc o tenta porno zambetului meu)
 -Pai cred ca m-as duce intr-un club/bar imbracat in ceva super smecher gen rochie stramta,decolteu,cracii la vedere si duce ce as bea pe banii tuturor fraierilor de pe acolo,desigur doar bauturile cele mai scumpe le-as zice scurt ca-s lesbiana si ca ma duc sa mi-o ... cu gagica-mea.
-Interesant,deci teoretic ai face cam tot ceea ce fac eu ohhhhhhh stiam eu ca ma placi asa de tare! (zambet dragalas ironic)

Am ales sa nu-mi mai gandesc scenariu ..da-o naibii de tigara ce suntem intr-un film noir?
Ma duc direct al naibii de ironica,trantesc pe presupusul meu amic pe un scaun,provocator si dupa zambesc ca si cum nu as sti ca e asa de ..fericittttttttt  sa-mi fie AMIC si-l intreb: Deci ce ai face tu daca ai fi o femeie bunaaaa ?

´´-As alege pe ala ce are masina cea mai scumpa si moaca de fraier,m-as pisici pe langa el ca sa ma lase sa ii conduc masina,cum el oricum s-ar uita doar la cracii mei si as intra cu ea in primul stalp,dupa cand el aproape si-ar smulge parul din cap i-as zice scurt : Vai,am gresit! Imi pare asa rau.
 In caz ca m-ar ameninta ca sa platesc i-as zice ca am gagiu interlop si ca daca nu vrea sa se trezeasca bucati sa uite de mine...si de masina. ´´

-Ahhh cata distrugere,cat resentiment,iepuras esti de-a dreptul psihopat.Imi place! (il strang in brate si plec)

Merg hotarata si amuzata de ce raspunsuri am primit pana acum.
Ma gandesc ca e ironic cum doi barbati desi diferiti la personalitate si caracter amandoi s-au gandit numai la ´´rele´´ cand a fost vorba sa fie Femei in conditiile in care blameaza femeile indirect sau direct/verbal/cu patos zilnic.Aleg un barbat calm,inteligent si matur convinsa fiind ca e imposibil sa primesc acelasi raspuns,dar da,vezi sa nu!

-Da-mi si mie sa beau.
-Dar tu parca nu beai?
-Poate-mi place sa ma vad beata si singura..cu tine.(misiune indeplinita cu replica asta)
Beau eu un pahar si incep interogatoriu.´´Deci...tu ce ai face daca ai fi femeie ,e o intrebare ciudata stiu,dar mereu am fost curioasa,gandeste-te izolat,nu te gandi musai la moralitati,pur si simplu ce ai face daca asa te-ai trezi.´´
-As trai foarte bine.As cere oricarui barbat sa ma rasfete.Mi-as bate joc foarte mult poate,dar de barbatii ce merita pentru ca sunt naivi...sau hai de-a dreptul idioti.Recunosc as profita maxim daca as fi femeie..pentru ca de ce nu,pot.Ah,si cand zic ca as trai bine ma refer la beneficii materiale imense si recompensari inexistente.Nimeni nu ar primi absolut nimic in schimb.Daca ei pica,o merita.
-Mai da-mi un pahar cred ca incepe sa mi se faca putin cald si vreau sa dau vina pe bautura.
 Deci tu daca ai fi femeie ai fi malefic,cat..de crud si oribil.Yumm.

Ma intrept spre casa razand.Sa fie vinul,sa fie ploaia marunta ce-mi atinge pielea gatului,sa fie sentimentul de acceptare de sine ce tocmai a mai crescut ceva unitati.
Nu-mi pasa.Seara de abia a inceput.

Si apoi imi zic in minte asa: Ei ne judeca deoarece ne urasc puterea,deoarece mor sa fie ca noi.
Ar rasturna lumea si i-ar da foc dintr-un Ferrari si apoi ar rade copios sa o vada scrum iar noi stam mici si ascunse si ne lasam uneori doborate de insecuritati imbecile...
Ah,minte naiva..ia trezeste-te si vezi ca tocmai ti-a zambit deja un imbecil si inca mai ai 100 de metri pana la club.A,oare ce sa beau azi? De fapt cui ii pasa.Sa fie.
V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu