miercuri, 18 decembrie 2013

Cum nu trebuie sa fie o femeie

Eu cred ca o femeie ar trebui sa fie suficient de ´´buna´´ incat sa ma faca sa-mi doresc sa o fac sa-mi urle numele in gemete disperate. Iar eu sa nu-mi doresc sa ma opresc..prea curand.

Haide, haide, asta ar spune un barbat ,da?
Dar stiu cum sunteti,pe mine nu ma puteti minti, ceea ce cred ei conteaza pentru voi, chiar foarte mult!

Cum am dreptate(stiu ca mereu am), o sa enumar unele defecte si comportamente pe care barbatii le urasc, ce le-am auzit din gura lor misogina, spuse la betii/despartiri/flirturi nereusite si manipulari proaste adresate mie, mereu la ore tarzii si dubioase.

1.Femeile nesigure pe ele nu-s bune decat la frecat podele.

Barbatilor vor sa fie ´´frecati´´ si dur. Preferabil in maniera cea mai perversa.

Suna crunt si oribil si de-a dreptul tentant stiu.
 Se vor simti de-a dreptul coplesiti si vor avea cel mai pervers zambet daca va vor vedea mergand drept si hotarat in acea tinuta business si vor fi mai mult decat bucurosi sa va ajute sa o dati jos. Vedeti? In sfarsit vor deveni si ei utili. Cine stie in cate si mai cate metode.

E falsa ideea ca ei ar uri scorpiile.
De fapt urasc o scorpie ce ii freaca doar metaforic, daca regula se aplica si in pat sunt dispusi..la compromisuri majore.
Deci cumparati lenjeria aia intima transparenta de la Sexshop si sariti pe ei. La propriu. O sa va adore.

Cat despre complexe..pai eu n-am cunoscut barbat care sa-mi observe vreun defect cand era in mine.
Daca voi ati dat peste asa ceva, probabil era dement si incapabil sa se bucure de actul sexual.
In cazul acesta mai bine ca ati scapat de el.

2.Barfitoarele sunt doar niste fetite incapabile sa se concentreze pe propria persoana.

Indiferent ce a facut Ana, Maria, Eufrosina si Eva cea datatoare de minuni.barbatilor nu le pasa.
Asta daca nu Eva deodata a decis sa faca sex in 3, cu inca 2 femei, atunci da, discutia poate ca este interesanta si Eva merita mentionata.

Barbatii vor femei practice, ce sa se preocupe de lucruri pragmatice si care sa le fie alaturi atat la un sex rapid pe o masa rezistenta sau pe un perete cat si la crearea unui business.Ei au nevoie de un creier,nu de o fetita preocupata de nimicuri.

Cand barfiti, si in general pe prietenele/cunostintele voastre, imaginea ce le apare in minte e cea a unor fetite ce se joaca cu papusile si se bosumfla daca nu primesc atentie.
 Iar ei au suficiente probleme pe cap(sau ar trebui sa aiba) incat sa nu-si doreasca inca una ( un copil ce-si vrea mofturile satisfacute).

Bine, ei va vor vrea si asa daca au vreo 60 de ani si voi sunteti niste bunaciuni de 20 de ani cu mintea terci.
Atunci, scopul lor e precis si are legatura mare de tot cu sexul si atat.
Deci as spune ca nici atunci scopul vostru de a transmite un ´´mesaj´´nu conteaza.

3.Vulgare in dormitor nu pe strada si kitch-ul se vede!

Sclipici,fuste mai scurte decat chilotii, musai si decolteu si cracii la vedere in acelasi timp,accesorii tampite cu hello kitty desi poti avea un copil ce sa le adore la varsta ta, par ars in culori ce tinde spre alb/argintiu si musai buze tuguiate si de un roz inuman.

Singurii ´´barbatii´´ce vad ca adora asa ceva sunt cei cu ´´ceafa lata´´ adica aia ce au complexe fizice majore si intelectuale, uneori chiar legate de dotarea personala.Cine altcineva si-ar transforma femeia intr-un obiect mai viu colorat decat pomul de craciun, ce abia mai poate vorbi de cat botox are la bord?(desi de multe ori e indicat ca ele sa nu vorbeasca, deloc chiar)
Nici un barbat normal la cap as zice eu.

Daca femeia poate fi vazuta si ca un simbol al statutului unui barbat atunci logica rudimentara ar spune ca un barbat si-ar dori langa el o femeie frumoasa,independenta si inteligenta nici vorba ceva kitchos,galagios si fals chiar si din punct de vedere biologic.

Contrar parerilor de astazi,majoritatea barbatilor care chiar merita atentia cuvenita, vor o Lady langa ei, adica o femeie eleganta, ce stie cine este si care stie diferenta dintre a fi sexy si a fi ceva exagerat/kitchos/vulgar.

4.Umana da,sentimentala nu prea.

Traim vremuri grele,poate ca am ajuns sa fim si influentati de ele.
In alte timpuri poate o femeie romantica era sus apreciata astazi insa nu prea.

Ne-am castigat drepturile de egalitate si ne impregnam tocurile zilnic in vreo corporatie.
Unii nostalgici ne-ar numi femei crude, insa cel de acasa ne apreciaza practibilitatea si puterea de a-l sustine oricand din orice punct de vedere.

O femeie ce va plange din orice,ce se va simti victimizata prea usor si nu va face fata problemelor cotidiene si indiferentei uneori incapabile de evitat a iubitului ei, va fi respinsa.

Barbatii nu vor femei slabe, nimeni nu vrea o femeie slaba.
Este timpul sa accepti asta si sa te maturizezi constientizand bucuria de a fi mai puternica uneori chiar si decat un barbat.El nu e tatal tau,e egalul tau iar tu trebuie sa te ridici la nivelul asteptarilor.

5.Nu am timp de o femeie inocenta si care nu se cunoaste bine din punct de vedere sexual.

Traim o perioada a sexului pentru ca el a devenit din ce in ce mai accesibil,cel putin vizual daca nu palpabil.
Nemultumirile sexuale apar de ambele parti dar ce este ingrijorator este ca daca barbatii sunt dispusi sa franga inimi,sa rupa relatii,sa experimenteze haotic si divers pana cand isi gasesc implinirea sexuala si-si traiesc fanteziile,femeile de multe ori prefera sa se inchida in ele si atat.

Nu pot sa judec un barbat ce-si cauta implinirea sexuala.
Niciodata nu am putut-o face,pana la urma nu si eu faceam la fel?
Intrebarea mea mereu aparea, Daca eu nu-mi cunosc corpul si nu stiu exact ce vreau si ce-mi place,de ce as judeca un om ce poate stie ce vrea si ceea ce vrea, nu se regaseste in mine?

Multe femei gresesc pentru ca nu-si pun aceasta intrebare.
Se simt jignite de moarte si oripilate de ideea ingrozitoare a barbatilor de a cauta doar placere fizica si atat.
De fapt aici este greseala maxima.

Nu este o dovada de maturitate suprema sa te inchizi in tine,sa-ti negi dorintele fizice si psihice doar de dragul unei relatii sau a unui angajament.
Nemultumirile de genul nu-s sanatoase deloc si oricum in timp duc la ruperea relatiei.
Tot ce-si doreste un barbat dupa multe ore de munca stresante,e sa se rupa atat pe el,cat si pe tine,intr-o partida de sex ce sa-l faca sa uite atat cum il cheama cat si prin ce camera/mobila a ajuns.

Te simti enervata ca el te inseala sau ca se gandeste la asta cand tu esti incapabila sa ii oferi ceea ce-si doreste pentru ca de fapt nici macar nu ai avut curiozitatea sa descoperi ce-ti doresti tu?
Ce te satisface pe tine,chiar si sexual,desi cuvantul te jigneste?

Mereu am zis asa. Cand stii exact ceea ce VREI o si OBTII.
Asta se aplica si Sexual.
Cand tu ca femeie stii ce vrei sexual si cum sa obtii asta, o sa-l si ai, si pe iubitul ideal la bord salivand dupa tine ingrozitor.

Ce alta maniera de a da de partenerul ideal daca nu prin a sti Cine esti si Ce-ti doresti de la el si invers? Trezeste-te! Sexul nu este ceva murdar,  ci este activitatea cea mai intensa si placuta pe care o poti face cu partenerul tau de viata si tocmai de asta ea conteaza atat de mult pentru El si ar trebui si sa conteze si pentru Tine.

Deci ma intreb, cum sa nu-si doreasca un barbat o femeie ce stie ca-l vrea la pamant, sub ea, gafaind ca-n ceasurile mortii, fata de un ´´ingeras de fata´´ce stie doar ca-i place culoarea roz.

Atat pentru acum.V-am pupat.

2 comentarii: