marți, 24 decembrie 2013

Tinute provocatoare mental

Cum vin Sarbatorile si cum Femeile ca niste fiinte delicate ce sunt si care mereu se vor a fi inocente si nici vorba provocatoare, m-am gandit sa comit un pacat si sa impartasesc unele metode..verificate si testate cu mare placere, de multe ori repetitiv chiar de catre mine. Despre anumite tinute ce ar putea sa faca Creierul unui Mascul sa explodeze de ..dorinte necurate.
Legate de tine,sau parti din tine.

1.Tinuta office :
a) clasica cu fusta stramta dreapta
b) enervant de decenta spre inuman

Ambele tinute vor enerva ingrozitor.De ce? Se dau foarte usor jos si pacalesc ochiul obligandu-l sa nu se dezlipeasca vreo clipa de pe vreo cuta/forma ce apare si dispare.
Daca ambele tinute vor fi combinate cu niste tocuri criminale, asteapta-te la multe.
Incearca sa nu faci nici o tinuta Kitch sau sa o duci spre extrem ( fara decolteu si fara o fusta prea scurta).

Care ar trebui sa fie intentia ta ? Sa ii transmiti ideea secretarei sexy si inaccesibile ce n-a avut-o niciodata
, a unei profesoare stricte si dezinhibata sau a unei directoare prea buna pentru el ..sau pentru oricine in viata.

Sunt fantezii des intalnite, si pana la urma ce barbat nu apreciaza eleganta la o femeie?  O Tinuta office iti poate conferi ambele lucruri..plus ca sa nu vorbim de alte beneficii maxime, mai ales cand usa casei se inchide de tot cu amandoi aflati inauntru.

De ce tinuta Office enervant de decenta? Va inspira ideea fructului oprit si-l va face curios despre ceea ce poti ascunde pe dinauntru.

Mi se pare un cliseu ideea cum ca un barbat cunoaste tot despre o femeie daca o vede doar odata dezbracata,sa mori tu? Adica tu stii exact ce lenjerie am decis sa port eu astazi,mirosul pielii mele ce poate varia de la emotie la parfum si mai ales..ce atitudine am fata de tine si fata de sex Astazi.
 Chiar crezi ca o femeie este atat de previzibila ? Da? Nu ai intalnit femeia potrivita. Nu,nu suntem,si in general ne prefacem mult.Cu orice.

2.Eleganta dar seducatoare

Poarte ceva clasic si elegant, poate fi o rochie lunga neagra, un trench tipic de culoare inchisa,o bluza semi transparenta, o camasa alba mai lunga ...cu ceva Nepermis.Socant,uneori spre vulgar.
De ce? Pentru ca poti si pentru ca mereu va ridica intrebarea ... Ce ascunde ea?

Mie una mi-a placut mereu sa port..rochiile cele mai decente si inocente cu ciorapi cu portjartier,cel mai anost si aparent plictisitor trench cu manusi de piele mulate pana la umar,acea bluza transparenta cu un sutien de dantela ce sa lase sa se intrevada doar foarte putin breteaua sau acele cizme ce acum de abia sunt la moda,cele pana la genunchi mulate si negre de stripperita cumva,cu cea mai serioasa tinuta posibila.
Efectul ? Toti mureau sa stie ce se afla sub acele haine..sau mai exact Cine.

3.Stilul androgin ca Fita de moment sau Trademark

Formele tale feminine vor fi ascunse.Stii cine esti si ceea ce vrei si n-ai nevoie de corpul tau ca sa atragi pentru ca esti constienta ca arzi pe dinauntru si ca acest lucru se va vedea de la un km.

Barbatii vor fi iremediabil atrasi, dar doar cei puternici deloc speriati de provocari.
Este o provocare sa nu fii feminina desi sa tipi ca esti femeie si ca vrei respect si provocari reale sexuale si mentale.

Eu una ador si stilul androgin,ma ajuta sa ma simt in pielea mea de multe ori pentru ca pentru prima data ma pot simti ca un creier cu o dorinta maxima si nu ca un corp supus observarilor atente si necrutatoare a unor barbati ce de multe ori nu ma intereseaza.
Multi barbati adora acest stil de asemenea. Pana si ei se vor provocati.

Recomand stilul oricand te simti increzatoare pana la ultimul petic de piele.
Alege un costum cat mai simplu cu pantaloni sau niste haine ce sa-ti ascunda formele,lega-ti parul mai ales daca este lung si opteaza ori fara machiaj ori pentru unul dramatic ce sa-ti contureze ochii.
Efectul va fi direct si de efect atunci cand vei spune: ´´Te vreau.´´


4.Lady cu personalitate

Feminina dar cu stil.
Treci pe culori inchise,printurile daca nu-s clasice vor fi evitate.
Invata sa porti rochii si fuste cu stil si sa faci asta zilnic.

Mereu vei mirosi bine desi mereu vei mirosi a Tu.
Vei avea parfumul tau ce va fi mereu tinut minte.

Iti vei respecta corpul si mintea si vei invata sa vorbesti cu tonul lasat jos,cu cuvinte ironice si necrutatoare daca este nevoie dar niciodata nepasind de pe tronul tau ce ti-l confera feminitatea.
Vei aprecia frumosul si viata si vei fi apreciata ca fiind o frumusete a vietii.

Barbatii se topesc dupa femeile Lady pentru ca ii amintesc de mama lor perfecta ce n-au avut-o niciodata.
Aceea puternica,educata si mereu frumoasa ce era necrutatoare cu ei atunci cand o meritau iar ei visau doar la a o multumi.Si te vor multumi si pe tine din plin.Mai ales in dormitor.
Deci nu-ti fie frica sa fii tot ceea ce ei nici n-au avut imaginatia sa viseze vreodata.

5.Excentrica pana la sange si cu sufletul arzand

Vei soca din plin.Vei purta tot ceea ce multi nu au tupeul si vei fi pregatita sa fii numita de multe ori ´´nebuna´´. Dar exista o parte buna.Unii barbati te vor adora pana la moarte fix pentru cine esti tu.

E bine sa fim nebune,daca asta ne este destinat sa fim.
Barbatii is curiosi din fire si de ce nu ar fi tentati de cine esti tu cu adevarat.
Fii femeia ce mereu ai visat sa fii.
Daca te-ai visat cu rochii din latex...e posibil sa fii fantezia suprema a unui barbat.

Rad putin acum caci imi amintesc ce mi-a zis un amic sec mai demult ´´Stii cunosteam demult o tipa,auzisem de ea de la un amic,tipa colectiona ciorapi porno,adica de aia cu portjartier,avea si chestii cu latex ce se mulau pe picior asa fix,ma rog era smechera tipa.Cred ca in momentul ala m-am indragostit maxim doar de ideea aia.Eu unde gasesc o femeie asa?´´

Concluzia? Cucereste mintea si vei avea trupul..sau te va avea el.In ce forma vrei tu si cat de tare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu