luni, 6 ianuarie 2014

De ce adora barbatii scorpiile

Pentru ca sunt bune.La toate.
Da,exact.Asta este explicatia cea mai simpla pentru care ele-s preferate.

Stiu,stiu,o sa-mi aruncati in fata diverse exemple de penale care se freaca cand de unul,cand de altul si care-s de a dreptul rautacioase si mi veti spune ca ele nu-s un model.
Pai da,ele nu-s un model si ele nu-s nici scorpii.

Exista o diferenta majora intre o penibila rautacioasa si o scorpie.
O scorpie stie cand este momentul sa fii rea si cu cine, pe cand o penibila nu.

O penibila va vomita venin pe oricine si oricand are ocazia,
pe cand o scorpie isi va infinge coltii veninosi fix unde doare,cand trebuie si in cine trebuie ...in rest ea va fi o Lady,mereu senina si politicoasa.

Dar sa revenim..

Scorpiile..le vedem pe strada,cu mersul lor hotarat ,dar feminin,adesea la bratul unui barbat atragator si puternic care le tine strans si cat mai aproape de pieptul lor,schitand cel mai mandru zambet din univers.

Adesea ne intrebam aproape critic ce au acele femei asa special..de par atat de implinite emotional si nu numai. Cum au ajuns acolo si mai ales de ce un barbat ar prefera o femeie asa aroganta,rigida chiar?

Ce au special?

Personalitate,tupeu si nesimtire de cea mai buna calitate.
Adica?

-Sunt o baza reala emotionala si mentala pentru barbatul lor
-Stiu mereu ce atitudine trebuie sa aiba cu oamenii si cum sa controleze orice situatie
-Stiu ceea ce-si doresc mereu si cum sa o obtina
-Stiu cand sa fie Lady si cand sa devina niste fiare cu cine merita asta
-Au tupeul de a pretinde si de a primi orice isi doresc de la oameni,viata,joburi
-Nesimtirea nu este eronata cu nesimtitii ci se ofera gratuit si din plin cu cea mai mare placere

De ce ti-ai dori sa fii o scorpie?

Scorpiile sunt respectate,atat de barbati cat si de femei iar societatea in general duce o lipsa acuta de ele.

Scorpiile sunt independente financiar si dispuse sa munceasca cot la cot cu barbatii pentru asta,reprezinta un ideal feminin ce ar trebui mai des sa fie promovat pretutindeni.

Sunt femei destepte,indraznete,unice si corecte ce merita sa primeasca apelativul de Femei pentru ca sunt capabile sa combine atat de bine,sensibilitatea umana cu practibilitatea cinica si logica necesara solutionarii problemelor zilnice.


De ce este o scorpie o scorpie?

-Pentru ca-si vede mereu interesul si nu sunt dispuse sa-l vanda pentru nimic

-Pentru ca sunt increzatoare si implicit si foarte sexy si o stiu

-Pentru ca nu ar sta niciodata langa un barbat ce nu le apreciaza si i-ar scuipa intre ochi pe aceia ce ar cauta sa o manipuleze

-Pentru ca sunt femeile la care visam,puternice,frumoase si capabile de orice

-Pentru ca nu respecta regulile societii ci doar pe ale lor,si bine fac!

-Pentru ca scorpiile ajung sotii exemplare si mame puternice

Aceste fiind spuse,va pup dulce de la o scorpie consacrata la multe in devenire.Sa nu fiti cuminti.

4 comentarii:

  1. O scorpie e o femeie buna rau, la suflet, corp si minte, dar capabila sa-ti intoarca lumea pe dos daca te pui in situatia nefasta de a o nerespecta, atunci iti vei dori sa-ti fuga pamantul dintre picioare ca sa te ascunzi ca cel mai mic rozator infect intr-una din gaurile negre ale terrei si universului, pentru ca demnitatea are un nume si acela poate fi rostit de buzele murdare drept scorpie, sau de cele mai pure drept o femeie independenta, care stie ce vrea de la viata si care evolueaza frumos pe meritele, eforturile si luptele ei interioare, dar mereu fertile si pline de vitalitate si energie proaspata, Asa ca nu te pune cu ea, ca se transforma repede in scorpie, dar nu pt mult timp, caci si ei ii este frica...sa nu faca riduri! :)) Men: Bon voyage in a scorpion's world! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu.Nu vad de ce scorpiile sunt vazute cu ochi rai de unele femei. Sunt femei ce stiu ce vor si care-s capabile sa se apere atunci cand sunt atacate. Unii barbati sunt 'compatimiti' de alte femei daca sunt intr-o relatie cu o scorpie si totusi ei raman alaturi de ea si mereu afiseaza un zambet pe figura. Dracul nu-i atat de negru si apoi nici un om n-ar trebuie sa fie 'doar bun' sau 'doar rau'.
      Suntem nuante de gri si apoi o scorpie imbina perfect nuantele intre ele pentru a straluci mereu.

      Ștergere
  2. De fapt Scorpie a devenit un as aun trend incat nu stiu de ce va laudati atat ca sunteit Scorpii" :)))

    Si o femeie desteapta si Nescorpie poate si Lady si nemiloasa, dar daca nu te incadrezi in Trend nu esti bagata in seama. Si o Femeie "la locul ei" tot munceste tot cot la cot cu barbatii munceste dar este mereu pusa pe ultimul loc de "fraiera"...

    Please... e adevarat ca Femiele de acest gen castiga" dar nu prea mai sunt femei. devin barbati si pierd orice urma de feminitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa te contrazic putin aici. Este ca ideea aia ''Sunt buna, de ce nu ma vrea?-Pai poate esti prea buna.''
      Suntem oameni cu calitati si defecte si ne schimbam si des. Nici barbatii nu-s perfecti. Nu-s nici eu o ''scorpie tipica'' chiar nici nu cred ca transmit asta LIVE neaparat. Pur si simplu cand cineva ma calca ,calc la randul meu. Daca cineva este nesimtit,sunt nesimtita si aceeasi regula o aplic in orice situatie,ce-mi dai aia primesti. Si da, nici macar asta nu ma face scorpie ci om. Iar un om are mai multe straturi in personalitatea lui. As zice ca barbatii sunt atrasi de femei ca ei. Adica femei ce da lucreaza cot la cot cu ei dar si ii taxeaza la fel de crud cum si ei taxeaza pe foarte multe femei. Nu raspunde cu ''bunatate'' nesimtirii, nu o vei combate. Asta-i teoria mea. Este puterea ceva masculin? Hmm. daca ne uitam in istorie la toate femeile de care am auzit, ne-am primi socate raspunsul : Nu. Puterea o are orice om, femeie sau barbat, doar o exprimam diferit, daca barbatii sunt mai fizici/se enerveaza mai rapid datorita testosteronului, noi suntem mai mentale/emotionale/analitice dar asta nu inseamna ca suntem niste floricele nevinovate si cuminti.

      Ștergere