vineri, 17 ianuarie 2014

Femme Fatale:femeia si filmul

Laure este o femeie ce stie exact ceea ce este si nu se sfieste absolut deloc sa ne zica atat noua cat si celui ce cauta sa-l seduca,din prima :´´Sunt o fata rea Nicolas. Foarte rea. Pana in adancul sufletului meu. ´´
Si un lucru de care noi toti trebuie sa fim constienti si anume :
´´ Stii de ce nici o fapta buna nu scapa nepedepsita ? Pentru ca lumea asta este un iad iar tu nu esti decat o marioneta in el.´´


Tensionata e putin zis. As minti daca filmul m-a facut sa fiu doar atat.

Vedeti voi Femeia fatala a lui Brian De Palma nu doar ca este bisexuala si ne arata scene ...memorabile care sa ateste asta dar are si obiceiul de a purta haine de piele stramte..ciorapi cu portjartier si apoi ne mai si rupe capul in doua ( noroc de mine ca am doar unul ) aratandu-ne ..mult intr-o scena de striptease incendiara.


Laure este Femeia fatala perfecta pentru ca este inteligenta, fara o moralitate chinuitoare,mereu axata pe propriul scop si cu un corp perfect...unul capabil sa transforme si pe cel mai mare sfant..intr-un pervers notoriu.
Daca ar spune..un Da.

Bineinteles ca ea este absolut constienta de asta si nu doar ca profita la maxim de toti barbatii din jurul ei dar si cauta sa se imbogateasca de pe urma vechilor parteneri de furturi...ce se dovedesc a fi niste barbati foarte periculosi.

Nicolas apare ca un mielusel. Daca n-ai crezut vreodata ca Banderas ( ce joaca rolul lui Nicolas) va pica dupa vreo femeie ca ultimul fraier in vreun film,cum in general ti-l inchipui cantand la chitara si rupand inimi, cu siguranta trebuie sa vezi filmul asta. O sa ajungi sa-l compatimesti maxim.

 Laure este manipulativa, directa si rea si adora sa ii adreseze bietului Nicolas numai replici de genul : ´´Hey,cum se face ca esti singurul barbat din aceasta camera ce nu vrea sa mi-o traga?´´ ca apoi sa plece din camera cu alt barbat...coborand in subsolul aceluiasi bar...si facandu-i cea mai sexy sesiune de striptease.acelui barbat..in timp ce privirea ei  insa, sta atintita mereu asupra bietului Nicolas, care priveste enervat totul..

Un joc delicios...si senzual de-a soarecele si pisica-...bine mai degraba de-a tigrul si iepurele..

Laure are tupeu si dupa mine asta o face intr-adevar o femeie fatala.
Iti trebuie mult tupeu sa fii fix ceea ce esti in viata, sa gresesti pe parcurs de asemenea dar sa ai puterea de a schimba totul intr-o clipa.

Laure este stapana propriului destin nu a vreunui barbat, lucru de care Brian De Palma ne asigura repetat pe parcursul actiunii filmului. Ea este singura ce poate sa-si decida destinul si viitorul, nu saracul Nicolas ce vrajit fiind ii propune o viata alaturi de el.

Brian de Palma ne invata multe in acest film...printre care un lucru de care multi uita:
Schimba-te si destinul tau ti se va schimba si el. Total.

Recomand filmul calduros.. caci sigur va starni o temperatura corporala cat mai ridicata.
V-am pupat.

2 comentarii:

  1. Iti trebuie mult tupeu sa fii fix ceea ce esti in viata," si cum se face ca asta e valabil cand trebuie sa fii Curva Imputita scuze limbajul draga Femeie Ftala si rea? :)))

    Eu daca sunt un om decent muncesc si nu simt nevoia sa tai barbatii cu satarul (desi am nenumarate motive) atunci de ce ar trebui eu sa fiu condamnata pt ca nu sunt ca tine sau ca alte panarame distruse?? e asa de comercial Mitul asta incat mi se face scarba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu te condamna, tu te condamni singura. La fel cum nimeni nu te poate insulta fara voia ta, de exemplu eu ar trebui acum sa sar in sus gen, cum indraznesti sa ma numesti panarama ? Dar nu-mi pasa, stiu de ce ma ataci deci zic, calm.Analizeaza lucrurile la rece. Eu as spune sa nu te uiti in jur si la mituri si sa fii tu.Cine esti tu cu adevarat. Este simplu. De ce atata ura? Este viata ta, traieste si fii cine esti tu in ea. Eu n-as numi o femeie ca fiind usoara daca se bucura de sex. Sa te bucuri de sexualitatea ta este ceva normal dar si la alegerea fiecaruia. Daca ai anumite principii, pastreaza-ti-le si cauta oameni ce sa te aprecieze fix cum esti. Asta-i solutia. Dar invata mai intai tu singura sa te apreciezi/iubesti/si accepti fara a privi in jur. Doar asa oamenii potriviti tie o sa-ti apara in viata si o sa ti-o faca frumoasa.

      Ștergere