miercuri, 22 ianuarie 2014

Iluzii barbatesti imbecile

As vrea (si tot nu mi se indeplineste), sa raman fara cuvinte si sa-mi zic ca prostia masculina este un fenomen izolat ce se manifesta acut la cei ce nu si-o vad de burta sau la acei finuti ce nici macar nu stiu sa-si foloseasca obiectul muncii, desi de multe ori se vor lauda exagerat la oricine e prea plictisit sa ii intrerupa.

Dar nu m-am nascut in imparatia prostilor muti, prin urmare , ei bat din gura si eu le urlu cu vorbe pline de sarcasm ,multe si nesimtite si care ard in pielea vie.



As vrea sa zic ca-mi place dar am devenit imuna la acest tip de amuzament si la moaca tipica de bou perplexat. Prefer alte satisfactii, mult mai fizice si directe.

Is multe chestii enervante pe care unii barbatii tind sa le faca repetat si pentru care merita taxati imediat dar m-am gandit sa le pun pe categorii:

1.Sindromul boului telenovelist

O sa o insult.O sa o frec la rece repetat de fiecare data cand o vad si ea desi imi va calca pe..bijuterii de fiecare data pe dinauntru stiu eu ca ma vrea. Cum sa nu ma vrea? Cine o mai provoaca mai bine decat mine? Intr-o zi ea va rabufni furios ,va sari sa ma loveasca, o sa o imobilizez,pun la perete..si va fi a mea!

Nu stiu cine a raspandit aceasta ´´tehnica´´dar e ingrozitor de stupida.
Nici o femeie ce se respecta nu va actiona asa.
Niciodata o femeie normala la cap nu va pica in limba dupa marlanul de la colt , ala ce nu pierde nici o ocazie sa o atace constant cu cele mai imbecile rahaturi.
Ea de fiecare data il va pocni cu vreo chestie insultatoare si va spera la ziua cand o masina...sau un fulger il va lovi direct in cap si el va crapa. Pe loc.

Nu stiu ce imbecil a starnit zvonul ca femeile ar fi niste vite tampite roz si masochiste ce adora sa fie deranjate din buna lor dispozitie zilnica...si care ar considera ca pentru a elimina pe un bou..trebuie sa te freci de el sau in el.
Ce legatura are marlania cu atractia sexuala?
Voi cunoasteti cat de cat psihicul uman?
Sau Fernando din telenovele, asa v-a invatat ca ar actiona femeile?

Pe principiul...bineinteles din toti barbatii pe care i-as putea avea...eu o sa-l aleg pe ala ce ma insulta constant si enerveaza maxim in nesimtirea lui nelimitata..si ca recompensa pentru faptul ca m-a frecat la cap ingrozitor.. eu nu o sa ii pun piedica, rup capul, chem politia ,ci o sa ii dau fix ceea ce nu merita.
Adica fix corpul meu ..cum el este barbatul meu fatal de pe un cal alb.
Si cum bineinteles tot el ma respecta maxim ,el imi va fi un viitor iubit/sot exemplar.

2.Favoare pentru favoare.

O sa o ajut sa-si care cumparaturile pe scari. Ocazional o sa ii mai aduc cate o ciocolata si ea se va simti datoare si va fi a mea.

Presupun ca pedofilul de dupa colt i-a invatat asta caci eu una, nu vad ce tata normal la cap si-ar educa baiatul in asa stil.

Poate ca-s eu nebuna( am tendinta sa zic asta, stiu ca sunt! ) dar pe mine daca un barbat ma ajuta cu ceva.. mai ales dupa ce tot el s-a bagat in seama ca disperatul ( si asta pentru ca nu accept ajutorul altora prea usor si ii intreb de multe ori daca sunt siguri ca vor sa faca asta ) si m-a rugat sa-i accept ajutorul..o sa consider ca e manierat sau gentleman sau pur si simplu ca o face din pura placere.

Nu.Nu sunt imbecila,banuiesc eu de ce o face, dar nu ma lua nici pe mine de credula incat sa-ti pic in rahatul tau de plan.Pe mine nu ma cumperi cu o ciocolata, nici macar cu o masina.

Eu nu pot fi cumparata si nu cred in schimbul de favoruri. Nu stiu de ce ai ajuns sa crezi asa mult in aceasta idee dar eu sunt aici libera si disponibila sa-ti calc in picioare iluziile prost formate si incurajate de altii/altele in timp.

Stiu,stiu,am enervat ceva barbati in timp stricandu-le iluziile, dar asa sunt eu profitoare.Daca faci ceva pentru mine si eu accept, sa te bucuri de privilegiu.

Ah? Ti se pare crud? Atunci dispari, nu tin minte sa-ti fi cerut eu ajutorul.
Daca mi l-ai oferit tu, voi presupune automat ca o faci de placere si tu o sa-ti iei cea mai mare teapa cu planurile tale de rahat. Eu o sa rad la final.Nu tu.

3. Razboiul pentru mine dintre ea si prietena ei.

Ea nici nu observa ca exist. Am incercat de ceva ori sa ii atrag atentia dar e pur si simplu neinteresata. O sa ma dau la prietena ei si asa ea va auzi totul despre mine.Va deveni interesata. Se va crea un razboi intre ele. Intr-un final eu o sa raman cu cea pe care am vrut-o de la bun inceput si ele nu o sa-si mai vorbeasca vreodata.

Unii barbati (cum sufera de sindromul prostiei demente si acute) traiesc cu impresia ca toate femeile sunt niste vipere nesigure pe ele, ce oricand si-ar injunghia prietena cea mai buna in gat.

O sa le stric iluzia, cele destepte nu-s asa.
Iar apoi nici o femeie ce se respecta nu ar accepta sa se cupleze cu fostul prietenei ei.
Au existat cazuri dar sunt rare si de multe ori s-a intamplat din cauza unor compatibilitati reale intre partenerii noului cuplu format.

Sa presupui ca daca o femeie aude despre tine imediat va deveni curioasa si ca si-ar trada cea mai buna prietena doar ca sa fie cu tine, e ca si cum ai tipa in gura mare nu doar ca habar n-ai despre relatii..dar si ca esti putin spre mai mult ca sigur..virgin.

Nu stiu de ce incerca barbatii asemenea prostii.
Nu functioneaza si enerveaza si pe multa lume maxim.
Mie una nu-mi place sa-mi vad prietena folosita si nici vorba nu voi participa la asa scena luandu-i parte si tradandu-o la randul meu..pentru unul.

Barbati de astia sunt pe toate drumurile iar ordinari de genul. mereu prea multi pentru a fi pocniti fiecare in particular. Deci sa nu simti vreo remuscare atunci cand o sa ai o placere dementa sa il calci in picioare pana oracaie. O sa comiti o dreptate..chiar divina.

V-am pupat. Sa nu va lasati pacalite de tampiti.

4 comentarii:

  1. Femeile privesc telenovele ,iar barbatii le aplica laitmotivele.. Interesanta dilema-paradoxo- oximoroana! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barbatii ar aplica orice metoda,numai sa le iasa :D

      Ștergere
    2. Sa le bage ... Ca de "iesit" nu e mare bucurie decat pentru dermato-venerolog :))

      Ștergere
    3. Eh,nu s-o ajunge chiar la venerolog acum :)) Ar trebui sa fie si barbatii mai selectivi. Sau femeile.

      Ștergere