sâmbătă, 8 februarie 2014

Ce vor barbatii

Subiectul de senzatie de peste tot.
Naiva de mine, imi zisesem ca, ideea de ce vor femeile e mult mai importanta, insa astazi prin reviste, de multe ori dedicate femeilor ( ai crede invers dupa articole dar ce stiu eu?) ideea de ce vor ei a acaparat totul.

Cum sa-l satisfaci in pat.
Cum sa te sacrifici pentru el.
Tehnici de sex oral.
Cure chinuitoare ce pot sa te ucida doar pentru ca el sa te doreasca. ETC, ETC, ETC

Dupa asa titluri reactia mea de femeie normala la cap si egoista ce sunt, este sa-mi dau palme.
Barbatii nu vor femei destepte si puternice! Sa mori tu? 

Atunci de ce dracului stateau toti ca ultimii caini dupa mine cand eu eram egoista, injuram ca un taximetrist si aveam viata mea, interesele mele si timpul meu plus banii mei.

De ce erau niste masochisti mici ce tipau dupa mai mult?
Is eu vreun caz izolat? Nu stiu cum sa zic dar am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta, si vazut casatorii fericite ce tin de zeci de ani, in care sotioara era mai scorpie asa , ca sa nu zic ca era pe banii ei.

Ce se intampla de fapt?

Barbatii aia ce au creier is satuli pana peste cap de fetite nevinovate, imbracate in roz ,ce se vor a fi salvate si care plang si daca indraznesti sa te uiti urat la ele. Sexul cu ele este previzibil iar discutiile plictisitoare.
Tot insa aceeasi barbati cad in limba atunci cand si-o iau peste ochi de la o femeie.
Da vina pe societate, insa un barbat cu cap adora provocarea. De orice fel: intelectuala sau sexuala.

In detrimentul celor inteligenti si care nu-s virgini insa, vine a doua categorie de barbati, nerealizati profesional,puerili si sensibili la refuzurile unor femei, ce vor vocifera oricand sus si tare, ca societatea asta actuala creaza monstri insensibili ce doar arata a femei.

 Vor uri carieristele pana in sange si le va muri instant cand vor da de o femeie mai inteligenta ca ei, simtind nevoia sa o ia la fuga de nervi. Imi pare rau pentru ei, glumesc nu-mi pare.
Asta e baieti inghiti in sec si incercati sa nu salivati cand trece pe langa voi o femeie cu adevarat sexy.Una care mereu nu va va alege pe voi.

Revenind.

Nu credeti asa ineptii scrise ´´frumos´´si ´sensibil´´ de semi-frustrati de pe net.
Viseaza si ei sa ii vrea vreo femeie. Sa fie blanda, buna la suflet si sa nu ii paraseasca dupa prima partida nereusita de sex.
 Bineinteles ca lucrurile nu vor functiona niciodata cum vor ei, asa ca ei vor indruga incontinuu ineptii despre legile crude ale societatii actuale si despre cum femeile astea (nesimtitele! ) au devenit mai mult ´´barbatí´´si au pretentii la sex de calitate, calitati reale ale partenerului si coloana vertebrala.
Asta e. Noi citim, radem si trecem mai departe.
Aaaaa si ne iubim asa egoiste, nesimtite si pline de cereri ´´imposibile´´,cum suntem.

V-am pupat.

Un comentariu: