sâmbătă, 15 februarie 2014

De ce sa fii o femeie trofeu

Pentru ca este al naibii de distractiv.
Dar sa incepem cu inceputul.

Imi aleg cu grija parfumul ce are ca baza vanilia ( se spune ca aroma e afrodisiaca ) uitandu-ma dupa cea mai mulata rochie.
Scurta? Bineinteles ca nu, este suficient de mulata, incat sa frece pe multe creiere intrebatoare si sa agite multe parti anatomice. Se poate mai rau? Bineinteles. Rochia este rosie si parul meu lung imi atinge soldul si spatele.

Machiajul imi este perfect executat cu maiestria unui chirurg ce stie mereu cum sa evite o moarte de om. Bine,eu sper sa provoc una. Si astazi. N-am timp sa astept. Imi place sa ma amuz. Si copios. Pe seama lor.

Pot merge oriunde, indiferent cat de scump este. Sa dansez toata noaptea. Sa beau cele mai scumpe bauturi. Sa ma bucur de tot ce este frumos in lume. Pe chinul si efortul material al altuia.
Pretentiile lui? Nu-s problema mea. El ramane cu ele , eu raman cu a fi o Femeie trofeu care cine stie daca vreodata se va stabili intr-o relatie. Pana atunci sunt singura si indisponibila. Dar ei nu stiu asta.

Multi/multe ar fi impotriva ideii de Femeie Trofeu. Dar punem pariu ca ei nu cunosc beneficiile?
M-am gandit sa va zic cateva..si sunt convinsa ca veti fi de acord cu mine in ceea ce le priveste:


1.Putere mare cu efort mic 
Ca femeie trofeu, ceea ce conteaza este cum arati/ cum te prezinti in public / Propria sexualitate.
Daca aceste atuuri iti apartin natural si nu trebuie sa te fortezi ca sa le detii.. iti poti imagina de ce lucrurile sunt atat de simple. Atentie insa! Expresia : Linge-mi tocul se poate lua si la propriu.
Nu ca asta ar trebui sa te deranjeze pe tine, daca faci asta ca sa razi de altii.

2.Nu exista favoruri ci doar chestii gratuite din plin.

Daca in mod normal un barbat va mai stramba din nas la ideea de a plati nota, se va abtine sa-ti aduca o floare la o intalnire sau nu se va prezenta la patru ace atunci cand te ia de acasa, acest lucru nu se va mai intampla niciodata daca esti o Femeie trofeu.
 Arati bine. Toti barbatii ar vrea sa fie vazuti langa tine, prin urmare,ei sunt constienti ca asta ii costa.

 Se vor da de doi ori peste cap pentru a te convinge sa iesi cu ei si apoi inca de 10 ori ca sa te faca sa te simti cel mai bine. Flori, cadouri, mereu nota platita de ei indiferent cat este de mare.
Mereu gesturi de disperare ascunse prin cele mai false zambete. Se vor chinui cu adevarat . Dar asta e problema lor.

Tu stai calma si bucura-te. Nu le datorezi nimic si ei sunt constienti de asta. Daca iei cina cu ei si apoi a doua zi uiti ca ei exista, ei vor intelege. Stiu ca lucrurile nu sunt atat de simple cand vine vorba de tine. Stiu ca Eforturile trebuie sa fie Mari. Ai grija sa nu le zici niciodata Cat de mari. Si distreaza-te. Nu e vina ta ca ei sunt superficiali.

3.Puterea alegerii mereu e de partea ta.
O femeie trofeu poate sa aleaga ce barbat isi doreste.
Este frumoasa si prin urmare nimeni nu o impiedica sa aiba si alte calitatii.
Este frumoasa si desteapta ? Cine ar impiedica-o sa-si aleaga un barbat inteligent, prezentabil si de succes?
Statistic vorbind sansele sunt mai ridicate pentru ea sa-si intalneasca partenerul dorit.
Daca ea e dorita, numarul de barbati ce se vor invarti pe langa ea va fi mare.
La ce duce asta? La posibilitatea alegerii unui barbat cat mai apropriat de idealul ei.

Ar fi absurd sa spunem ca barbatii nu-s superficiali.
Ca nu ar trata o idee mai prost sau neglijent o femeie care nu e prea frumoasa.
Ca nu simt un fior placut de sus in jos cand au alaturi o femeie dorita de altii si doar a lor.
Ca nu s-ar chinui mai mult sa ii faca pe plac si sa fie din ce in ce mai bun pentru a-i mentine interesul.
Prin urmare a fi o Femeie trofeu,uneori suna ca o tehnica de ´´supravietuire´´ desteapta.

V-am pupat. Sa fiti irezistibile.

2 comentarii:

  1. Sincer mi-ar fi realmente frica sa fiu o astfel de femeie, care doar la inceput ar castiga multe, dar mai apoi ar pierde infinit mai mult, poate chiar si sufletul...in disperarea sa de a se simti mereu adulata, fermecata si rasfatata. E doar opinia mea personala, dar cred in tarie cu ea, deoarece pana acum exemplele reale nu mi-au dovedit contrariul, ori femeile n-au fost atat de inteligente si versatile in a controla situatia precum credeau, oricum ideea esentiala e ca mi se pare utopic de-a drept sa crezi ca poti obtine beneficii din a fi tocmai trofeul cel mai ravnit al unei persoanei, mai cu seama al unui barbat, mereu nemultumit de sine si de propria-i viata, daramite de partenerele sale...Dar astept cu interes sa ma convingi...Va fi o discutie interesanta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii cum e, obsesia o fi ea obsesie dar realitatea e lucru diferit. A fi o femeie trofeu si doar atat,adica sa ai doar atat de oferit este ca si cum ai sta pe marginea prapastiei si sa speri ca nu vei cadea.Bineinteles ca pici urat de tot. Este si normal sa pici,daca frumusetea e tot ceea ce poti oferi si asul tau din maneca,adica singura ta ´´putere´´asupra barbatului in cauza,atunci caderea e asigurata, daca insa poti plusa cu multe altele, poti duce obsesia respectivului pana la stadiu de nebunie. Acum depinde de fiecare. Vrei sa te joci cu focul,si-ti place sa o faci, stiind ca obsesia si dorinta e diferita de iubire si respect sau nu.
    Ideea de femeie trofeu insa jucata doar ca o idee( care nu duce la materializarea unei relatii) ci doar induce faptul ca ai fi asa,pentru anumite beneficii, merge jucata si mult.
    Adica pe romaneste, daca tu doar te joci si nu te implici si pe ei ii tii la distanta doar ca admiratori, iti iese. Daca vrei mai mult trebuie sa stii ca risti multe si poate nu-ti va conveni pozitia de papusa ridicata pe un piedestal doar pentru ca respectivul are un orgoliu mai scazut.

    RăspundețiȘtergere