joi, 13 martie 2014

Barbatii ce scriu despre femei

'' Hai mai ca incearca si ei.
Mai scuteste-i de sageti otravite, ia o pauza, un calmant! ''
AAAAAA, Nu!

N-am nimic cu scriitorii barbati, de fapt de multe ori m-am pomenit ca e ziua cand ii citeam, desi incepusem lectura pe la 10 noaptea. Le-am apreciat sinceritatea si pragmatismul dar mai ales acea logica in a diseca sentimentele umane.

Da, am un stil, sau mai bine zis un tipar de barbat scriitor.
Nu-mi doresc efeminizarea unui barbat in literatura, desi am citit destui 'efeminati' consacrati, ce faceau pe multe femei, visatoare si pe altele pline de dorinte..interzise.

Nu despre asta voiam sa va vorbesc insa, ci despre Aia ce dau SFATURI.
Aia din rubricile revistelor pentru femei, ce scriu despre femei.

Bai omule inteleg ca te-ar tenta maxim sa fii femeie fiind constient in deplinatatea ta psihica de ce putere avem asupra barbatilor, dar ia nu-mi mai zi tu mie ce trebuie sa fac eu cu viata mea. Ok?
 Cand o sa-ti dispara tie ceva dintre picioare si o sa-ti creasca ceva sus, si nu ma refer la sani, atunci mai vorbim.

Imi zisesem ca lucrurile vor fi simple.
Barbatii vor scrie chestii lacrimogene si femeile vor exclama usor ironic: Vai,ce dragut!
Dar nu. Ei se aventureaza departe, mult prea departe.
Nu,nu, nu au inceput sa scrie despre crampele menstruale ( Nu inca)

Dar imi vine rau (nu chiar mai mult rad) cand citesc despre ce sfaturi din 'suflet' le dau ei femeilor.
Bineinteles sfaturi usor invelite in apelative gen 'dragele mele'' 'frumoaselor' si alte mizerii de genul,nu-mi vin acum in minte.
Cuvinte tipice altora ce vor sa zahariseasca un rahat.

Ce ne sfatuiesc dragii/ dracii de ei barbatii?

-Sa ne urmam pornirile sexuale si sa nu ne fie frica.
Nu suna rau nu? Dar atunci de ce tot pomenesc,tot ei,fix imediat sub acest sfat din inima, despre sexul oral si despre 'inchisele in noi' ce nu ne urmam 'pornirile' si-l prestam.

Adica mai pe romaneste, de ce bai fata nu vrei sa i-o sugi barbatilor, doar e normal, musai tre sa ai tu undeva prin tine pornirile astea.
 Sa mori tu? Si daca pornirile mele imi zic sa mi-o sugi tu?
 Doar m-ai indemnat sa-mi urmez 'pornirile' ce te pomenesti ca acum nu ma mai accepti?

 Mi-as dori sa vad un articol scris din 'suflet' de un barbat ce sa vorbeasca despre cum i-o presteaza el unei femei, si ar indemna barbatii sa-si urmeze 'pornirile'.
Nu de alta, dar doar e o sectiune destinata femeilor,nu?

Ce,acum deodata ati devenit bisericosi si timizi?
O sa excludeti ceva ce aduce exclusiv placere femeilor timp in care ele pot sta intinse,relaxate ?

Normal ca veti exclude! Pentru ca scopul vostru nu este sa dati sfaturi ci sa manipulati.

Scopul este pur subminativ. De prostire. De a face femeile sa creada ca scopul lor pe pamant este de a satisface barbatii si ca instinctul lor sexual ( adica lucrul ala cel mai personal ce-l poti avea) in mod normal este DESTINAT TOT BARBATILOR.

Apoi bai Freud, eu in fire ca om adica fiinta aia cu doi ochi,doua maini si doua picioare sunt la baza EGOISTA. Stii ce inseamna asta? Inseamna ca pornirile mele sexuale, motivatiile din spatele actiunii mele, scopul meu pentru care traiesc pe pamant, toate sunt egoiste.

De ce egoiste? Pentru ca tin de mine. Tin de ceea ce ma satisface pe mine, nu de ceea ce te satisface pe tine si ai dori sa-ti fac eu tie. Ai inteles? Bun, acum da-ti doua palme si nu mai scrie cacaturi, ca nu o sa convingi tu pe nimeni sa faca sex cu tine. Punct.

Revenind. Sunt multe rahaturi pe care barbatii le sfatuiesc pe femei sa faca.
Ce e mai trist e ca multe nu se prind si le iau ca legi sacre sau mai rau le povestesc altora.

Sfat: Nu mai ascultati de toti tampitii si nu le mai promovati prostia.
 Una din bucuriile de a fi femeie si nu fetita, este faptul ca ai devenit destul de constienta pentru a sti ca egoismul este ceva normal.

Si este si mai normal sa ai dorintele tale,gandurile tale si preferintele tale in materie de orice. A si ca te poti comporta cum ai tu chef.
Nu fa nimic din ce te frustreaza doar pentru ca asa a scris un imbecil ca trebuie sa faci.

V-am pupat. Sa fiti tari.

4 comentarii:

  1. Destul de des gasesti printre barbatii ce scriu despre femei foarte multi nepriceputi intr-ale tabieturilor, gusturilor si dorintelor feminine, deci barbati grosolani, care habar n-au cum sa citeasca si sa se comporte cu o femeie, nici de-ar avea cartea tehnica in fata, si asta deoarece aroganta si setea lor de putere nativa le desfigureaza complet imaginea completa si divina a femeii de langa ei, ajungand adesea la sfaturi si sugestii penibile pt reprezentantele sexului frumos, ca si cum ei ar fi niste pedagogi binevoitori. Problema e ca ne vor binele si noi nu trebuie sa i-l dam lor, ci doar noua, ca niste pisicute mofturoase si egoiste ce suntem si emanam prea mult sex appeal pt a ne fi negate toate dorintele si interesele noastre majore. Deci sa continuam sa fim rele si bune rau totodata! :)) Toate cele bune doar noua! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uhum. Daca toate am gandi asa.. presimt ca am vedea pe strazi doar femei parca desprinse din reviste, cu tinute imbecabile si ele transmitand fericire din toti porii. Din pacate nu toate sunt constiente de puterea lor, sau macar de libertatea lor,prin urmare lucrurile sunt asa cum sunt. Ma bucura mereu insa, ca mai sunt si exceptii, deci da, toate cele buna noua si altora ce vor sa ni se alature.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere