sâmbătă, 15 martie 2014

De ce sunt femeile materialiste

Sunt multe lucruri ce-mi fac placere.
Unele se pot zice, altele le pastrez ca surpriza.

Din seria alora ce se zic, as spune ca am tendinta sa ma amuz uneori prea mult de unii barbati..ce se plang.
Vai, macar daca ar plange de-a dreptul, dar nu, arunca asa frustrari pe paine si tot ei pica de fraieri.

Fraieri dar multi. Da,dar numarul lor tot creste.
Ii vezi plini de ura cand vad vreun BMW sau pe vreo femeie frumoasa la bratul altuia.

Bineinteles ca si-ar dori si ei o femeie ca aceea dar degeaba vrei o femeie daca nu stii ce sa faci cu ea sau mai ales daca nu intelegi femeile.

´´ Materialistele naibii!´´ - ´´ Da ,suntem pisi si materialiste dar nu de asta nu o sa ajungi tu vreodata sa te freci in noi. Sunt multttttttt mai multe motive la mijloc. ´´
  Ia fiti atenti si o sa va explic.

As incepe cu inceputul.

1- Cremele mele doar pentru fata, ma ajung la un 2 milioane. Nu le cumpar lunar dar e o cheltuiala.
Apoi orice femeie ce se respecta va avea un abonament la sala ce si ala va costa.

Dupa va veni o alimentatie sanatoasa, ce ati ghicit, costa mai mult decat o ceafa de porc si niste cartofi ce in general un barbat isi cumpara si se satura.

Haine,accesorii,parfumuri. Ma vreti frumoasa doar, nu? Manichiura si tratament pentru par, ca sa-l am lung si stralucitor ( tot e in topurile preferintelor barbatilor asta nu?)

Astea-s doar o parte din lucrurile de care o femeie are nevoie ca sa arate decent, pentru ca banuiesc ca nu ma vrei in blugi,cu parul scurt si mirosind a mancare nu? Tu ma vrei sexy, sa te arunc in pat , sa sar pe tine ca innebunita oricand vii de la serviciu.

Eh ghici ce, starea mea de bine si increderea aia enorma in mine sta in lucrurile alea de mai sus. Adica ´´cacaturile´´ alea materialiste. Asta, daca nu cumva preferi pozitia misionarului si cu mine adormind in timpul actului.

Atunci da, nu trebuie sa depun vreun efort si nici n-am sa mai cheltui vreun ban. Si doar asa, eu voi inceta sa fiu superficiala si materialista.

2.  V-am mai zis ca trec de la o stare la alta? Sansele sa ma gasesti intr-o dispozitie proasta sunt mari.
Deci, care-i planul tau de atac pe azi? O sa iesim undeva frumos ? Sau sa vedem un film bun? Poate teatru?`Poate o mica excursie neplanificata? Macar o prajitura? Nu? O sa ma tii in casa non stop ? Da? Ghici cine nu mai are chef de sex azi. Daca ma tratezi ca o vaca.. o sa ma comport ca una. Ai inteles subtilitatea? Nu?

Sa va simplific. Este important ca tu sa ai banii tai, si aia sa fie macar cat am eu ( si eu ma descurc sa fac destui) pentru ca vreau sa ma surprinzi placut des. Sa ma simt adorata si respectata. Sa simt ca te-am ales pe tine, caci ma valorifici si imi induci o stare buna. Ca-mi infrumusetezi viata, nu ca mi-o strici.
 Sunt materialista? Da bine, si tu frustrat, hai mars!

3.  N-am de gand sa ma imbrac sexy si sa port tocuri daca e iarna/ afara e frig sau daca va trebui sa merg pe jos. Imi place ideea unui barbat care detine un automobil. Mie nu-mi place sa conduc...cel putin nu masinile. Ghici ce? Aici vei interveni tu. O sa ma preiei si o sa ma aduci inapoi. A nu vrei? Ti se pare absurd sa vii sa ma iei cu masina macar atunci cand iesim in oras? Da? Atunci nu vom iesi.

 N-am sa ma imbrac in blugi, cu bocanci si cu geaca de fas ca sa nu fac pneumonie iarna sau ca sa nu ma doara picioarele caci am de mers pe jos. Chiar este un efort prea mare din partea mea. Ar insemna sa renunt la viata mea confortabila pentru tine. Nu inteleg de ce unele femei o fac, sau mai rau se chinuie pe tocuri si merg pe jos.

Ati auzit de varice fetelor ? Apar de la mersul pe tocuri mult si de la statul in picioare.. si ati ghicit, tocurile nu ajuta. Ghiciti cum vreau eu sa arat la 40-50 de ani? Cu picioarele suple si fine si..fara vergeturi.
 AAAA trebuie sa frustrez niste persoane deja frustrate pentru asta?
 Pentru propria mea sanatate si confort? Perfect. Nu voi simti nici macar o remuscare atunci cand o  sa o fac.

In concluzie  Suntem pretentioase caci stim cat valoram.
Si nu, o femeie inteligenta nu alege un barbat ce are bani si atat.
Ci alege un barbat ce o face fericita din toate punctele de vedere.

Daca esti barbat si crezi ca avand bani o sa fii iubit de vreo femeie, te inseli.
Nu te mai uita aiurea la ala ce are masina faina si bani si gagica buna si nu mai crede ca atat are el de oferit: bani si ca aia a pus botul ( poate fi si cazul asta, dar crede-ma nu ti-ai dori langa tine,o femeie ce sa vrea doar atat)

Daca pana acum femeile te-au dispretuit, tu sarac fiind, atunci tu esti de vina( ai probleme de personalitate sau nu esti un om bun) si e evident ca nu ai prea multe de oferit..iar cand o sa ai bani, atat vei oferi..si ghici ce, vei fi stors bine..si nu de ceea ce vrei tu. Ci tot de bani.

V-am pupat. Fetelor alegeti bine.

50 de comentarii:

  1. Serios, vaco cu cabina ?!

    "Sa-mi dea, sa-mi faca, sa-mi dreaga..." Nu-stiu tie, dar mie numai a iubire nu imi sauna asa ceva.... Asa ca lasa vrajeala cu machiajul si astea, voi vreti mult mai mult, vreti ce nu meritati, excursii in Dubai, desi vezi clar ca traiesti intr-o tara ca Romania...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce crezi tu ca femeile nu merita excursii in Dubai..??? doar pentru ca nu ai tu bani sa le oferi asa ceva?sau ca unele nu sunt asa cum le vrei tu?

      Ștergere
    2. Barbatii desteptii s-au saturat de maneliste cu figuri.
      Pleaca in Asia sau America latina si gasesc acolo femei care ii iubesc pt ca sunt soti model nu "pt ca imi da"

      Articol scris de o boarfa.
      Am Mercedes si bani, dar n as da in sfantz pe una ca tine.

      Ștergere
  2. tu habar nu ai să scrii, dar te apuci să dai lecţii de viaţă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te înșeli asociind sex-appealul cu fardurile, parfumurile și ălea-ălea. N-aveți nevoie de ele ca să fiți sexy. De fapt, deseori, noi nici nu deosebim culoarea cu care v-ați vopsit pe păr, sau faptul că v-ați schimbat-o. O fată are în ea acel magnetism erotic sau nu-l are. Sigur că dacă te aranjezi rezultatul nu este unul urât, dar această înfrumusețare și îngrijire este un mic complement la senzualitatea ta nativă, și n-o poate înlocui dacă ea lipsește. La fel, asocierea dintre hainele sau cadourile primite și dezinhibarea în pat este cel puțin bizară. Adică fă-mi toate mofturile sau te culci singur! Asta nu prea sună a ce numesc eu relație.

    Însă ai dreptate când spui că este necesar ca bărbat să dispui de niște bani. Nu trebuie să fie foarte mulți dar trebuie să fie cât de cât, că trebuie totuși să întreții o familie, și o iubită. Acestea fiind spuse, eu n-aș ieși cu o fată care are nevoie s-o duc și s-o aduc oriunde iarna pentru că 1) ea nu vrea să conducă și 2) ea nu vrea să iasă în frig. Indiferent câți bani am eu, cum arată ea și cât de bună e la pat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai inteles articolul.Cat despre sex appeal.De ala am si mult,chef n-am mereu. Daca intelegi subtilitatea.

      Ștergere
  4. domnisoara, am impresia ca esti cu capul in nori, sus de tot. ceea ce descrii tu nu este nici iubire, nici fericire. insa pentru a realiza asta, este nevoie de o minte limpede, ceva ce tie iti lipseste cu desavarsire. practic, "fericirea" aia despre care vorbesti tu este o scurta satisfacere a ego-ului tau. din moment ce te "bucuri" doar pe moment, vrei mai mult si mai mult. cand barbatul "iubit" nu mai poate sa-ti ofere tie ceva, pleci la altul, pentru ca sentimentele valoreaza 0 pentru tine.

    doi la mana, de ce ar trebui sa ti se ofere? doar esti femeie la egal cu barbatii (cel putin asta vrei sa pari), unde este mandria ta? sa inteleg ca daca barbatu-tau sta in pantaloni de fas si bea bere in fata televizorului, este datoria ta sa-i cumperi haine si sa-l scoti in societate? doar vrei si tu un barbat respectabil, ce pula mea...

    vorba aia, lasa-ne, lasa-ne... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma pricep sa cumpar chiar si camasi. Cu cravate asortate la ele.

      Ștergere
    2. Si sa freci multe puli pe langa camasi si cravate.

      Ștergere
  5. Draga Alexandra, s-au trezit frustratii, pardon, cei cu musca pe caciula sa rasara nemultumiti ca ciupercile de dupa ploaie...a tunat si i-a adunat...cum spunea si mai marele si ilustrul povestitor drag mie Creanga...pesemne ca ii zvarcoleste ceva in interiorul lor deja gol...falit...pierdut...de cele sufletesti. ;)
    In fine, niste baietandri cu alura de de barbati, pentru ca barbatii adevarati nu s-ar fi obosit niciodata sa comenteze asa de acid si sa ia totul asa de personal....poate s-au redeschis rani si traume vechi...problema lor personala, pe noi nu ne intereseaza suprageneralizarile subiective si nici jumatatile de masura.
    Faza e ca eu ador misoginii, sexistii si baietasii de cartier cu alura de don juan combinat cu hip-hoper slash gigi becali style, sunt prea comici si ma amuza teribil plangerile, acuzele si smiorcaielile lor de copii mici. :))

    Adevarul e ca toti suntem egoisti intr-o relatie de cuplu, intr-o mai mica sau mai mare masura, doar ca putini suntem capabil sa constientizam sau sa recunoastem asta, asa ca uneori ne trezim loviti peste nas cu pretentiile si nevoile exacerbate ale partenerului nostru cand defapt nici noi nu le cizelam pe ale noastre care sunt si mai vanitoase de la caz la caz...oricum aceasta tema merita pagini pline si numeroase de discutie.
    Ideea de baza e ca mereu vom primi ceea ce vom oferi si nimic mai mult, chiar si atunci cand iubim neconditionat, mai cu seama atunci, pentru ca atunci trebuie sa ne multumim si cu mai putin decat avem deja si traim...dar cel putin avem libertatea de a fi asa cum ne dorim sa fim atunci cand doar oferim ce avem noi cel mai bun in acea relatie interpersonala, fie ea de prietenie, famiala sau mai ales de cuplu.

    O relatie autentica are menitul rol de a te lasa sa te desfasori si sa evoluezi in mod natural, hranindu-ti totodata setea de iubire si ocrotire, precum si cea a devenirii unui om frumos in cadrul muncii de echipa realizate atat de gratios indiferent de circumstantele vietii... ;)

    Alexandra, eu mereu voi felicita Omul frumos si inteligent, chiar daca el are si nevoi materiale, fara de care n-ar mai putea trai si deveni asa de stralucitor, bun si sarmant precum il stim....deci pentru cei care se plang ca oamenii mai au si nevoi materialiste ce tin de supravietuire, ii rog sa studieze mai atent piramida nevoilor si trebuintelor a lui Maslow, cunoscut psiholog american, ce s-a ocupat si de studiul transcendentei spirituale si al dezvoltarii personale al omului in procesul de autoactualizare/update psihologic. Dar cu toate astea, nu pun accentul pe aceste nevoi materiale, intrucat ele constituie doar combustibilul ce confera energia vitala Omului frumos ce se afla intr-o continua cautare sufleteasca si care vrea sa-si depaseasca limitele conditiei sale prea umane si slabe, prin tocmai spiritualizarea sa laica si fascinanta. Toate cele bune! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere si interventie. Intr-adevar unii oameni vor sari ca arsi atunci cand vor auzi de cuvantul 'egoism' .Ne nastem egoisti si chiar daca ideea de iubire este promovata peste tot, asta nu inseamna ca oamenii de langa noi au relatii sanatoase sau se iubesc cu adevarat. Doar atunci cand toate nevoile noastre personale sunt satisfacute,devenim capabili de a primi si oferi iubire.Stiu de Maslow,ai punctat foarte bine pomenindu-l.Nu stiu de ce unii simt nevoia sa fie adolescenti.Da, este frumos sa iubesti intr-o maniera inocenta dar pana la urma tragi linie sau mai rau te izbeste viata fix intre ochi si vezi,ce ai alaturi? O persoana la fel de capabila ca si tine,ce-ti ofera respectul cuvenit si vrea sa evolueze emotional si mental sau un copil ce a ramas la stadiul de adolescent,este lipsit de maniere si viseaza la un BMW ca sa agate gagici.

      Ștergere
  6. Un articol mai plin de frustrare, mai rar. Filozofia ta de viata este pe nicaieri. Daca astea is principiile dupa care de ghidezi tu, vai si amar de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am multe 'filozofii' dupa care ma ghidez. Cam toate imi apartin.

      Ștergere
  7. Haideti ma...nu va dati seama ca postarea asta e asa la trolaj fin? Doar nu credeti ca o fatuca poate fi atat de proasta incat sa scrie la modul serios chestiile astea. Atentie, am scris fatuca. Femeie nici nu mai incape vorba. O femeie ar avea cu totul alte lucruri de facut decat sa troleze pe internet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trolajul are varsta? Ciudat, mie mereu mi s-a parut atat de amuzant.

      Ștergere
  8. fătucă zici? care exprimă valoarea banilor actuali în milioane? asta'i babă în toată regula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa-i exprim si in euro. Dar nu stiu de ce varsta m-ar face asta. hmm 15 ani?

      Ștergere
  9. Am auzit asta din gura catorva femei asa ca iau articolul de bun. Eu merg pe principiul reciprocitatii, ca tot vor toate tzoapele egalitate. Nu iti cer bani sa-mi iau lame de ras, nu-mi ceri bani sa-ti iei rimel. Te ajut sa-ti asiguri nevoile insa capriciile t-i le rezolvi din propriile resurse.
    Te crezi vre-o mare afacerista? Nici o problema, te voi trata ca una. Vrei comert? Bun, hai sa-ti zic regula:
    Pretul trebuie sa se stie de la inceput. Intre una care imi spune "50 de euro pe ora" si una care imi spune "arata-mi cat ma iubesti", ghici ce aleg?
    Crezi ca esti mai buna decat o boarfa de la bordel? Gandeste-te de doua ori, ea are o calitate in plus fata de tine: spune de la inceput ce platesti si ce primesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai amintit de o replica din engleza: " I guess we won't be fucking in the near future.'

      Ștergere
  10. Aia e din lipsa de educatie si semn ca nu se prea intalneste ea cu bani multi. De unde si dorinta de a-i exprima in formule mai pompoase. 200 de lei suna a saracie. 2 milioane deja e alta poveste. Manelele isi lasa o amprenta serioasa asupra mentalului cuiva care nici nu are creierul ocupat cu prea multe alte lucruri. Intr-un spatiu gol intra usor cam orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da eu nu cred ca fata asta face dragoste asa bine cum se lauda.

      Ștergere
    2. Ma simt mai analizata decat Eminescu la ora de Limba si Literatura Romana.

      Ștergere
    3. Se pare că unii vor sa te analizeze "la ora de anatomie"... ;-)

      Ștergere
    4. Se pare că unii vor sa te analizeze "la ora de anatomie"... ;-)

      Ștergere
    5. (al naibii net - iar ! când intru "via search bar arrow/s", nu apare commentul deja postat, şi când dau refresh "se dubleaza" - probabil că eu vad "situaţia anterioară", din Google cache, de pe când nu exista commentul...)

      Ștergere
    6. Ma vor disecata/analizata/posedata in toate felurile :)))

      Ștergere
  11. Articolul este scris pentru content si diverse cuvinte cheie pentru motoarele de cautare...daca va uitati in dreapta sus si la finalul articolului sub rubrica de comentarii, ruleaza google adsense...cu cat mai multe comentarii pe subiect cu atat mai multe content in articol si cu atat mai sus in clasamentul google.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi? De asta ai contribuit si tu la asta, oferindu-mi un comment? N-ai ghicit.Chiar mi-a facut o placere reala sa-l scriu.Si pe asta, si pe celalalte 100 de pe site.

      Ștergere
  12. Saru`mana,in primul rand felicitari pentru efortul pe care l-ati depus pentru conceperea post`ului..in al doilea rand,e bun si Vali Petcu ...aduce trafic,in al treilea rand,imi rezerv si eu dreptul sa va intreb: cati bani faceti? Ca na...imi da cu virgula dupa ce am citit postu` dumneavoastra.In fine...ce sa zic...daca e bine ce cereti,o sa primiti....om trai si-om vedea. Aaaa...btw...puteti sa-mi luati si adresa de mail...e spamata destul..:) O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vali Petcu este bun cu siguranta in ceea ce face.Nu i-o neg,scrie bine si stie sa-si atraga publicul.

      Ștergere
  13. femeile sunt facute sa fie iubite, nu judecate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti recomand sa mergi pe ideea asta. Exista femei de-a dreptul periculoase.

      Ștergere
  14. SAlut, autoare-de-articol-prost!
    Frumusetea nu sta in zecile de creme care costa zecile de milioane, nici in tocuri si masini in care sa le porti. Si nu ma refer la frumusetea "spirituala" , ma refer la aia pe care o vede toata lumea. In plus, frumusetea este doar unul din ingredientele care te fac atractiva. Nici restul nu se prea fabrica asa cum ai dat tu de inteles din articol. Din descrierea intreprinsa in randurile tale, s-a desprins imaginea unei maimute cu cercei, nu a unei femei.
    Cu drag,
    o-femeie-frumoasa
    P.S.: ...daca increderea ta isi are sursa in toate rahaturile pomenite aici, atunci e grav, foarte grav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit initial sa-mi bat capul ...dar orice femeie ce numeste pe altele 'maimute cu cercei',nu merita un raspuns.

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Practic au reactionat toti cei care au simtit ca nu se pot ridica la inaltimea asteptarilor femiii descrie de articol. Si cum am vazut si o domnisoara printre ei, pot spune ca au reactionat si cele care au simtit ca nu au curajul si increderea in sine necesara sa ceara asta .
    Articolul nu a fost inteles. S-au lovit de ...latura strict materiala a materialismului fara a reusi sa se observe ca nevoile inscrise in acest articol deriva din nevoile de baza ale unei fiintei umane , proportional extinse si rafinate cu nivelul stimei si a iubirii de sine .
    Recunosc ca , pe fundalul acru-amarui al acestui articol- generat de reactiile celor ce l-au citit - m-am amuzat copios .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lasat anume cam toate commenturile primite.Sa amuze pe altii la fel cum m-au amuzat si pe mine. Nu m-am simtit insultata. Stiu cand vorbeste frustrarea sau prostia din oameni. Cine a avut de inteles ce trebuia, a inteles.

      Ștergere
  18. Da. Este evident ca multi au luat acest articol la modul personal. Altfel nu s-ar mai fi deranjat sa comenteze. :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Alexandra. Este un articol genial si ai dreptate in totalitate. Toate felicitarile din partea mea!! Si tine-o tot asa pentru ca spui lucruri bune si este pacat sa le pastrezi doar pentru tine. :))
    Din nou: iti doresc numai bine si sa mai postezi pe blog ! :* ...ca unii oameni tare au nevoie de o trezire la realitate. Chiar daca aceasta nu este tocmai cum au sperat ei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Cat despre trezirea la realitate, eu vad ca s-au trezit multi :)) daca s-au trezit frustrati insa este fix problema lor. Eu doar am plantat ideea acolo unde trebuie.

      Ștergere
  20. Nu cred ca femeile sunt materialiste, ele vor ca un barbat sa aibe un anumit statut social, care inseamna respect in ziua de azi si ce femeie nu ar vrea un barbat care e respectat pentru reputatia lui si ca orice barbat care se respecta vrea o femeie frumoasa langa el.
    Din pacate noua barbatilor ne lipseste creativitatea, de multe ori vad genul de intalnire standard la o cafenea din oras in loc sa facem ceva diferit, ceva spontan gen in timpce ne plimbam pe centru ne bagam la o agentie de turism si rezervam doua bilete pentru un city break intr'un oras european sau o excursie de o zi sunt atatea locuri de care te poti bucura, dar daca vrei sa faci o excursie de o zi trebuie sa ai masina personala :).
    Sunt multe de spus pe tema aceasta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos zis. Desi ideea cu excursia de o zi este deja vis. Ideea de spontaneitate insa este geniala,bravo. Intr-adevar multi nu gandesc asa, de fapt multi nici macar nu incearca sa aiba o discutie interesanta si asta deja este ceva demodat(ca dupa tot ei sa se intrebe de ce ajung sa fie refuzati).
      Femei frumoase stiu ca-si doresc toti barbatii :))) dar ar fi bine ca ele sa nu fie doar frumoase si atat. La fel cum barbatii sa nu sara cu banii si sa creada ca asta ar trebui sa dea pe spate pe oricine. Arta conversatiei, conexiunea mentala, spontaneitatea, umorul. Sunt lucruri "vechi" dar de efect.

      Ștergere
  21. Buna,subiectul discutat este unul destul De sensibil :))nu stiu de ce atata tam tam,Se stie doar ca daca vrei the best you gotta pay for it!baieti....ar trebuii sa ne obisnuim cu idea ca femeia Costa la fel cum si benzina la benzinarie Costa.e mai usor sa accepti unele chesti daca sti de la inceput in ce te bagi.si am 50 de ani era la fel,conta cat pamant Ai cate animale cate camera are casa si chesti de genu.deci femeile se uita dupa buna stare de la inceputul timpului.treaba e ca ele nu se multumesc doar cu atentiile si cu restul ele vor sa te conduca dupa modelul prostesc"barbatul este capul Dar femeia gatul si gatul intoarce capul".treaba e dragele mele reprezentante ale sexului frumos "this is a men's world"si nu are rost sa va amagiti ca puteti cu adevarat controla ceva important.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii care-i ideea cu condusul? Oamenii nu trebuiesc condusi sau controlati ca nu-s animale sau obiecte. Ei trebuiesc convinsi :))))

      Ștergere
  22. E adevarat un om are si nevoi materiale, e obisnuit cu un anumit grad de comfort iar un anumit statut social devine o rutina dar uneori unele lucruri sunt mai importante decat altele.Sa zicem ca poate uneori trebuie sa renunti la crema de 2 milioane cel putin temporar si sa castigati un concediu impreuna sa zicem caci mereu o sa existe lucruri mai importante decat altele.Tot ce realizati poate fi mult mai usor in doi, despre egoism ce sa zic mie imi place sa cred ca asta insemna iubirea sa renunti la el si totul sa se rezume la noi nu doar la mine.Iarna uneori e chiar frumos sa mergi si pe jos sa te joci cu persoana iubita in zapada, sa admiri unele peisaje de vis si chiar daca ai sa racesti e altfel cand esti sigura ca va fi cineva acolo sa te ingrijeasca si sa faca pana si o banala raceala mult mai usoara. In definitiv viata e plina de legeri vrem multe dar nu le putem avea pe toate important e sa alegem cat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  23. Numai bazaconi ati scris aici!!voi nu vedeti ca nimic din divin nu sa scris?femeia trebuie sa asculte de barbat si barbatu' de Dumnezeu!!un barbat cu o femeie impreuna rezulta UNA!!!!ascultati-ma fete si baieti ca mergem in directia gresita!!o sa platim scump pentru toate ifosele astea!!cand va loveste o boala incurabila numai scrieti bazaconile astea!!!atunci va vine respectu' si miluinta!!!am vazut ca s-a scris ''' am valoare si merit'''pai ce sunte-ti ??? tiganii?,....priviti prea mult la tv?in loc sa cititi CODUL BUNELOR MANIERE,EDUCATIE CIVICA SI CARTI DE RELIGIE!!!!VRETI BANI,SEX SI CONFORT!!,..rusine sa va fie!!te miri de ce sunt atatea accidente si razboaie!!!cat se ne mai rabde si SFINTII SI CU DUMNEZEU???

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt de acord ca femeile sunt materialiste si asta e de inteles cand e vorba de cresterea copiilor. Insa in restul timpului, nevoia lor de materialism suna ca problema lor personala. Daca isi gasesc barbati prosti care sa cheltuie in interesul lor, doar pt. ca ele sunt frumoase, bravo lor!

    Unii barbati pun o valoare mai mare pe bani decat pe frumusetea trecatoare a femeilor. Banii cresc libertatea personala si satisfactia pe termen lung. In schimb, o femeie materialista duce la ruina sau mediocritate pe termen lung daca lasi dupa ea.

    RăspundețiȘtergere