miercuri, 5 martie 2014

Iluzia masculina nr 1

Ma pocnise in moalele capului ca o boala. Ma jur.
Bine.Nu mai zic chestii mincinoase, de fapt imi venise sa rad mult prea tare.

Se facea ca aveam intrare libera in club, ca beneficiam de ajutor rapid in orice chestiune si orice barbat de prin jurul meu se oferea pe strada sa-mi care plasa / sacul sau orice chestie de 1 kg din mana.

Na, eu ca o naiva mica ce sunt ma gandise ca-s gentlemani.

Ca toata viata mea, pentru ca ii atac ca un animal turbat, barbatii din jurul meu se strang intr-un colt tacuti si deodata se preschimba in zmei, feti frumosi sau cei mai de treaba si binevoitori fraieri din univers.

Ah,mi-as fi dorit sa fie adevarat-..dar se pare ca lucrurile erau mult mai complicate decat atat.

Mergand pe tocuri, capete intorceam ,unii se si impiedicau.( spre amuzamentul meu zilnic)
Imi inchipuisem ca lumea e a mea pentru ca eram pregatita sa o iau, mental si psihic.

Ajungand la un vin bun cu un amic, radeam pe seama tampeniilor ce mi se intampla zilnic.
Si asa am aflat ceva nou ( bine il intuiam dar totusi)

-Deci conform tie, motivul pentru care barbatii se comporta dragut cu mine este ca asteapta ceva?
-Bineinteles.
-Bine. Inteleg, daca merg singura intr-un magazin/ banca motivul pentru care unii barbati imediat sar sa-mi fie de ajutor, atunci pot sa inteleg ca si-ar crea o ´´oportunitate´´.
-Pai atunci intelegi conceptul.
 Orice apropiere de o femeie frumoasa constituie o oportunitate de a o avea.

 -DAAAAA ok. Dar daca merg cu iubitul meu, atunci ce?
 Nu multe au fost ocaziile in care mergand cu el de mana chiar, barbatii au avut fix acelasi comportament fata de mine, lingusitor,saritor si mereu dispus sa ofere informatii utile.
-Este explicabil, esti o femeie frumoasa, indiferent cine te tine de mana ei tot vor spera.

-Poftim? Adica, in capul lor nebun, eu si casatorita, si cu copiii, si mama si tot , pot sa-mi uit obligatiile,tot, si sa sar in pat cu ei? Adica care-i sansa ca asta sa se intample 0.0000001 % ?
-Nu se gandeste nici un barbat la statistici. Pentru ei posibilitatea exista oricand.
-AHA. Oricand, si cand amandoi suntem casatoriti, cu copiii, iubindu-ne partenerii? Oricand este o posibilitate? Aha, Suna foarte practic spre deloc chiar:
 Ca barbatul in cauza sa se dea de 2 ori peste cap pentru o femeie ce nu o cunoaste, posibil nu o va vedea vreodata, ce are alte obligatii si alt tip de viata. darrrrrrr hei poate maine e sfarsitul lumii, un asteroid loveste pamantul si raman doar eu si cu el si atunci eu in marinimia mea o sa-mi amintesc de el ca exista si o sa facem sex.
-EXACT.

-Cred ca o sa rad saptamani intregi pe chestia asta.
-Esti invitata mea

Doamnelor si domnisoarelor, va ofer logica masculina elementara si de duzina.
Multumesc,multumesc, si eu sunt la fel de perplexata si amuzata ca si voi.

V-am pupat. Sa nu uitati sa va amuzati mereu.

3 comentarii:

  1. Intradevar....asta e prima iluzie aproape negandita si involuntara, chiar instinctuala a barbatilor, pentru marea majoritate dintre ei, dar sa-ti mai povestesc ceva: am avut doi prieteni care erau indragostiti nebuneste de mine, spun ca erau, pt ca abia cu greu i-am putut convinge sa mearga la intalniri sa cunoasca alte fete si sa-i dezvat de mine; oricum amandoi se comportau cu mine ca si cum mi-ar fi fost iubiti, mai putin partea de dragoste carnala si toate beneficiile ei, ei avand mereu grija de mine si nevoile mele in orice moment acestea necesitau satisfacute, mai putin cele sexuale, si asta pt ca la acea vreme chiar aveam un prieten si o relatie stabila de ceva ani buni; ideea de baza e ca ei se comportau asa de frumos si sublim cu mine, deoarece chiar urmareau ceva in schimb...la inceput ei neconstientizand asta, abia mai tarziu i-am ajutat eu sa-si revina din marea adanca a inconstientului colectiv specific barbatilor cu prea mult testosteron. Oricum la o discutie mai sincera, intre prieteni, cand toti eram la masa, ei au inceput sa se dea de gol zicandu-mi ca americanii, de exemplu, mai ales tinerii trag de iubitele altora, daca le iubesc sau le plac asa de mult, pana le cuceresc cu orice pot ei, inclusiv satisfacand-o sexual exclusiv doar pe ea, cei doi prieteni intelegandu-se de minune pe acest subiect, la care, mie sa-mi cada fata stiind ca astia deja isi constientizasera dorinta lor pentru mine...A fost o experienta interesanta si am discutat foarte multe cu ei, iar unul dintre ei, este deja intr-o relatie mai serioasa dar cu toate astea mereu ma pot baza pe ei daca am nevoie cu adevarat de ei...ceea ce nu mai e valabil in cazul meu...:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha interesanta povestea ta! Ai luat o decizie inteleapta ca i-ai directionat catre alte femei,in general acest lucru este mai dificil de facut. N-am vorbit inca despre ideea de ´´prieteni´´ barbati, insa o sa zic cu sinceritate, ca absolut toti ce ii cunosc nu ar spune NU sexului. Ar exista o doza de naivitate daca s-ar crede ca un barbat..in final nu ramane tot barbat, indiferent de circumstante.

      Ștergere
  2. E in genetica noastra sa ne purtam altfel. Nu inseamna nimic de fapt, nici una dintre voi nu este deosebita pentru noi, o uitam imediat. Sani mari, fund rotund, coapse suple ne intereseaza, semne ca e buna de mama. Pentru ca natura ne-a pus sa cautam reproducere si propagarea genelor, iar sexul este doar un accident necesar si fericit.

    RăspundețiȘtergere