joi, 3 aprilie 2014

Barbati ce nu ofera nimic gratis

Printre lacrimi,ce tot curgeau de nervi,o ascultam usor amuzata.

'S-a comportat atat de urat!'
'Mi-a zis deodata ca eu nu-s o femeie interesanta,ca nu se merita efortul si ca sa-mi scot fumurile din cap!'

Circumspecta cum sunt din fire,ma trezesc eu sa intreb:

-Asta a fost dupa ce te-a dus prin restaurante, ti-a dat cadouri scumpe si te-a complimentat,de parca erai vreo printesa ce paseste din pura intamplare pe pamant,nu?

'Ce legatura are asta?'

O foarte mare legatura dragele mele.
Barbatii sunt simpli. Ei inca merg pe principiu de DAU-IAU.

Adica daca in marinimia inimii lui ti-a dat vreo prostioara, el se asteapta sa primeasca in schimb, macar o partida de sex, urmata de masaj si mic dejun oferit la pat lui.

Dar noi nu suntem proaste.
Refuzam vehement si le dam peste nas cu mare placere.

Darrrrrr nu este sincer atunci cand imi OFERA CEVA!

Cui ii pasa? Zi mersi ca-ti ofera ceva ( fortat de situatie sau nu)
Multe femei sunt tratate ca niste carpe de sters pe jos, nu vad de ce alea ce ar primi ceva s-ar plange acum.

O sa ma numiti fara inima dar o sa ma explic.
Respectul se obtine greu, barbatii ofera respect femeilor si mai greu.
Vor arunca cu rahat pe la spatele celor bune si decente si vor arunca in fata celor ce nu le inghite prostiile.

Practic oricum ai fi tu de fapt, sansele ca sa primesti insulte sau sa nu fii apreciata,sunt la fel de mari.

Ce este de facut?

Dai omului ceea ce merita.
Daca el are impresia ca te poate cumpara, lasa-l sa creada ca o poate face.

De ce sa nu profiti pe seama unui barbat care oricum nu te respecta, deci merita inzecit ceea ce ii faci?
AAAAAA, se va oftica si te va insulta? Oricum probabil ar fi facut-o indiferent.
De ce a mizat ca te poate cumpara?
De ce are un caracter de rahat?
E vina ta? Nu. E toata a lui.
Isi merita tot ceea ce primeste.

Daca ma insulta pentru ca are asteptari?

Te uiti frumos la el zicandu-i ca in jumate de ora trebuie sa te vezi cu altul si ii zici:
-Eu te credeam gentleman si ca-mi oferi totul din respect si admiratie ( puneti si un zambet usor ironic spre diabolic aici).

Sau daca e marlan:
-Nu e vina mea ca nu stii tu sa ma F*TI. Ai pierdut ocazia. Pa.

4 comentarii:

  1. Adevarul e ca nimic nu e gratis pe lumea asta, pana si apa minerala si de buna calitate trebuie sa o cumparam, iubirea neconditionata e doar un mit sau un ideal greu de atins si nerecomandat si desprins din basme si teologie, pana si ea trebuie reciprocata cu aceeasi masura cu care o primim, daca dorim armonie si onestitate in relatie, chiar si aerul cu oxigen in proportie de 21% este si el scump pt ca ne imbatraneste, ne oxideaza celulele si tesuturile corpului nostru, iar cand e combinat cu noxele poluante, iti dai seama si singura...Deci vulnerabilitatea naturii umane cunoaste pretul suprem al fiintei sale si anume dreptul de a exista. De aici pot continua filozofiile, poeziile si melodiile cele mai grotesti sau cele mai sublime sa ne descrie intreg circuitul evolutiei vietii noastre...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este. Probabil oamenii prefera sa vada doar ceea ce este frumos sau le convine.Eu una,asa-mi explic lucrurile.Acceptam ce adevar ne convine sau ne face sa ne simtim confortabili.Ar fi interesanta relatia dintre doi oameni ce au totul si nu-s presati de perspectiva mortii si a bolii.Oare ar avea o legatura mai stransa deloc bazata pe nevoi sau s-ar izbi de o indiferenta reciproca inevitabila?!

      Ștergere
  2. Eu cred ca cei doi s-ar izbi de o dragoste pura coplesitoare si deloc nevoiasa...daca ar dori cu adevarat sa scape de lanturile mortii, mai nou evitabile prin mijloacele stiintei din ultmul deceniu...eu chiar aveam o vorba mai demult cand vedeam doi oameni intr-un cuplu si anume ziceam ca "nevoie cu nevoie se intalneste si se indragosteste". Din pacate, atunci cand ne indragostim sau ne simtim atrasi o facem pt ca dorim ceva ce cealalta persoana pare ca ar poseda in plus fata de noi (carisma, sex appeal, bani, putere,frumusete, bunatate, faima, calm, indrazneala, iatractivitate. umor, etc) si dorim sa-i consumam de tot taina pana il devoram realmente si apoi ne dispensam fara menajamente de al sau farmec demult pierdut in ochii nostri efemeri prinsi in slabiciunea vremii...si apoi poate ca ne meritam soarta, daca continuam sa ne amagim mult ca doar atractivitatea trupului si noutatea sau misterul persoanei ne atrage si atat, cand defapt a iubi cu adevarat inseamna a te indragosti si a face pasiune si acte de adoratie pentru sufletul si pasiunea acelei persoanei, la randul ei necontaminata de josnicele si inlantuitoarele nevoi ce ne ajuta sa supravietuim doar, dar nu sa si traim realmente o viata frumoasa demna de iubit si experimentat...sa faci dragoste cu sufletul persoanei pana-ti consumi seva propriului ego si apoi te renasti pur...din nou, din nou, din nou...un Suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as fi putut-o zice mai frumos si mai exact. Zambesc putin din cauza frazei tale 'nevoie cu nevoie se intalneste si se indragosteste'.Majoritatea relatiilor au la baza aceasta idee. Mereu am gasit acest lucru ca fiind trist si tin minte ca m-am comportat urat cu cei ce au gasit in mine o alinare de acest gen. Este dificil sa gasesti pe cineva complet de unul singur. Cineva care sa nu aiba nevoie sa-ti 'fure' din tine anumite calitati sau sa caute sa-si satisfaca anumite nevoi prin tine. Majoritatea oamenilor sunt zombi,incapabili sa-si atinga potentialul si prin urmare incapabili sa iubeasca,cum inca nu au invatat sa se iubeasca pe ei insine. Pentru noi cei ce am descoperit ca asta e lectia NR1 in viata, exista o sansa,pentru restul,exista nevoi satisfacute sau nesatisfacute.

      Ștergere