marți, 10 februarie 2015

Femeia fatala sau nebuna de legat

-Mi se invarte camera cu mine!
"Bea si tu mai putin..."
-Niciodata!

AHH. Haine mulate, ciorapi cat mai sexy, atitudine de ''Lumea este a mea'' si posibilitati nenumarate.
Si ma mai mira privirea lui atat de intensa de parca si-ar dori sa ma omoare..
Poate chiar isi doreste uneori?!

Iubirea pasionala este dementa. Cand ambii se vor prea mult.. oricand lucrurile pot deveni ..intense.
Dar mie-mi place. Mereu mi-a placut.

"Iti place sa fii admirata."

-Imi place sa am totul.
Imi place sa fiu femeia rece si femeia vulgara in acelasi timp.
Copila pe care ti-ai dori sa o protejezi si sa ii dai totul si femeia schimbatoare ce atunci cand crezi ca gata o ai, iti baga cutitul in spate si zambeste amuzata.
Ca asa este ea. Nebuna si tu nebun dupa ea.

De ce ar vrea o femeie sa fie nebuna?

-Pentru ca si-ar dori sa fie diferita..sa fie puternica. Si-ar dori sa fie ea fara limite.

Eu mereu m-am vazut in diverse feluri si mi-a placut sa dau viata imaginilor si fanteziilor.

-Daca eram fetita inocenta eram asa doar ca sa te prind mai bine in propriile mele mreje.
Sa te fac sa te apropii, sa lasi garda jos si cand ai lasat-o de tot, doar atunci sa ma vezi in totalitate. Si sa nu mai poti scapa.

-Mi-a placut sa fiu rece si inabordabila caci iti testam instinctul. Vedeam zidul ala si ma gandeam..o sa ma izbesti de el cu o siguranta maxima, cu o dorinta precisa? O sa ai tupeul? Ai idee cat de tare imi pulseaza inima la simplul gand? Ma simti?

-Te-am insultat subtil caci mi-a placut. Am vorbit cu altul de fata cu tine, ca tu sa-ti iesi din minti, sa ma tragi de mana si sa te pierzi in ceva ce nici tu nu puteai intelege atunci. Pur instinct. Pura obsesie. Pura dorinta sexuala. Ti-am dorit-o pe toata si ti-am pregatit terenul. Am vrut ca tu sa intervii.In forta.

-Am fost brutala si rece. Am fost un animal. Te-am pus acolo si te-am folosit. Mi-a placut corpul tau, l-am adorat si l-am folosit sa-mi creez placere. Ti-am aratat ca nu trebuie doar tu sa dai placere ca poti si sa primesti. Si mi-a placut zambetul tau si felul cum gemeai. Mi-a placut totul si tu te-ai simtit mai legat de mine decat de oricine din viata ta.

-Daca dispar. Daca nu-s eu. Daca-s rece si rea, aminteste-ti:  Eu trebuie sa fiu eu.

Eu trebuie sa dansez pana cand nu mai pot sta in picioare.
Trebuie sa fascinez caci sunt fascinanta si asta imi este blestemul.
Ca ma fascineaza puterea si ca eu-s puterea in forma ei feminina pura.
Ma voi juca pana nu voi mai putea respira, voi cuceri tot ce este de cucerit dar pe tine te voi iubi mereu.
Si eu voi fi cea ce te va ridica de oriunde vei fi. Ce voi darama intreaga lume in fata ta doar pentru ca tu sa-i admiri ruinele. Si tot eu voi fi cea ce va sta mandra la bratul tau. Caci tu esti al meu, singurul ce a putut fi...

Pentru ca respectul este mai important decat iubirea, pasiunea este focul necesar oricarei persoane si pentru ca tu ma iubesti fara limite. Si eu te iubesc pentru puterea ce o ai de a iubi o femeie cum sunt eu. Pentru ca niciodata nu este usor.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ok.Ai luat un concept si l-ai dus la extrem.Extremele sunt si ele interesante, cu farmecul lor..dar ce legatura are cu ce am scris eu totusi?!

      Ștergere
  2. Pâi...

    "Copila pe care ti-ai dori sa o protejezi si sa ii dai totul si femeia schimbatoare ce atunci cand crezi ca gata o ai, iti baga cutitul in spate si zambeste amuzata. Ca asa este ea. Nebuna si tu nebun dupa ea."

    "Sa te fac sa te apropii, sa lasi garda jos si cand ai lasat-o de tot, doar atunci sa ma vezi in totalitate. Si sa nu mai poti scapa."

    "Am fost brutala si rece. Am fost un animal. Te-am pus acolo si te-am folosit. Mi-a placut corpul tau, l-am adorat si l-am folosit sa-mi creez placere."

    Eu doar am "condimentat" niţel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as zice ca astea-s trasaturi feminine generale. Tin de farmecul feminin. :) Ai condimentat putin mai mult indreptandu-te spre propriile tale fantezii.

      Ștergere