sâmbătă, 28 martie 2015

Invata cum sa seduci

Traim vremuri superficiale.
Operatii estetice, corpuri perfecte, tinute scumpe de mii de euro.
Si totusi...lipseste ceva.

Sunt intrebata iar si iar si iar. Cum sa seduc? Cum sa-l fac nebun dupa mine? Cum sa fiu o femeie dorita? Tu,cum o faci?

Pai este simplu. Am incredere in mine.Intotdeauna.
Eu-s un copil dement si o femeie demon/imprevizibila.
Eu cand pasesc pe strada stiu ca lumea este a mea.
Ca pot sa am orice, sa fiu orice, ca orice se poate intampla si ca eu-s pregatita pentru orice.

Asa-mi traiesc zilele...si se simte...atat de incitant. N-as putea trai altfel.
Viata mea este un joc nebun in care eu castig mereu si ma bucur de orice moment la fel cum ma bucur de orice parte a corpului meu.


Recent eram in fata unui barbat.
Era stabil pe pozitia lui. Avea o functie. Da, era increzator.
Tinuta lui transmitea ca este o persoana ce-si adora puterea un pic prea mult si ca ii place sa o impuna si altora. Fortat.

Eram imbracata business la randul meu.
Am ales fix in ziua aia sa port tocuri cui.
Da, ma simteam frumoasa si sexy si chiar periculoasa.
Da, imi placea cam mult si mie de mine.
Il privesc direct in ochi si dupa-mi mut privirea. Zambesc rece.
Discutia se muta spre ceva personal. Zambesc iar.
Si adaug '' Fiecare persoana are potentialul de a deveni ceva periculos. Acest fapt nu trebuie exclus niciodata. ''
Si deodata privirea i se shimba. Il simt curios. Ma priveste direct, nu-l privesc la randul meu.
Se simte putin pierdut. Acum el ma intreaba ceva personal. Ii zambesc diferit acum, o idee mai cald,mai feminin dupa intr-o fractiune de secunda devin rece.
Il simt tensionat. Nu ma intelege.
I-am oferit o idee si dupa m-am inchis in mine.

Ma priveste lung. Privirea ii fuge spre picioarele mele.
Ma intreaba iar ceva personal. Nu ii mai zambesc, ma prefac ca n-am inteles
''Poti repeta? N-am fost atenta.''
Repeta.
Il privesc direct in ochi acum si adaug ''Da. Persoanele fara vicii gasesc mereu lucruri mai interesante de facut in viata.''

Curiozitate maxima. Alta idee adaugata.
Acum mintea lui ii sta fixata pe mine.
Isi pune intrebari ca ''Cine este ea? Ce a vrut sa zica mai exact? Oare este chiar cum vrea sa para?'' Si alte priviri ce-mi analizeaza orice gest.
Raceala din partea mea. Gesturi feminine dar perfect analizate. Postura corpului corecta si dominanta.Ca si cum ar zice direct, sa te izbeasca 'Da stiu foarte bine ce/cum sunt. Nu, nici vorba nu-s slaba din contra. Daca te risti sa te joci, o sa joci dupa regulile mele.''

Ma ridic si dau sa plec. El inca vorbea.
Incurcat ''Sa-ti chem un taxi. Asteapta.''
-Foarte bine.
Astept.Nu spun nimic.
Asteptarea si lipsa cuvintelor il presioneaza. Uraste asta.
Plec. Ma conduce. Si deja nu trebuie sa-l privesc. Stiu gesturile alea prea bine. Este pierdut nu stie cum sa reactioneze. Si da, asta ma amuza.
Cum din barbatul ce initial ma privea superior si cauta sa transmita frica acum este barbatul din urma mea ce ma priveste mirat si fascinat si eu nici macar nu i-am zis mersi pentru taxi.

Seductia tine de minte. De mental. De idei. De a baga o idee in mintea cuiva. De a vedea cum acea idee creste, se ramifica, face pe acea persoana sa o ia razna.
Tu controlezi acea idee si daca stii sa o faci sa creasca in mintea cuiva atunci ai reusit.
Primul pas deja a fost facut. Dupa totul tine de gestionarea acelei idei.
De cum o faci sa creasca si spre ce directie.

O sa ma numiti cinica avand in vedere ca am dat un exemplu concret, real dar a trebuit sa o fac.
Cazul de mai sus putea sa aiba foarte multe urmari.
Puteam sa revin alta data, intamplator/trecator prin zona.
Sa iau acea carte de vizita.

Sa fi zambit nu atat de rece pentru ca el sigur ar fi actionat. Ii placea puterea prea mult, chiar sa detina oameni. Cu siguranta i-ar fi placut ideea de a ma avea in colectie. Desigur, daca eu chiar as fi fost o victima :))

Dar eu n-am avut chef. Eu am vrut sa-l joc si sa-l am pentru cateva minute doar mental. Sa-l simt slab doar atat. Sa ma amuz vazandu-l cum isi pierde acea incredere/puterea in favoarea mea.
Cum i-o fur pentru ca am devenit ''un obiect' ce el si l-ar dori putin prea mult.

Pentru ca eu m-am jucat cu o slabiciune de-a lui devenind slabiciunea lui.
I-am intors-o. I-am aratat ca obiectul dorintei tale poate sa te faca sa devii obsedat si prin urmare slab.
Despre asta este vorba. Sa devii obiectul dorintei cuiva.

Daca vrei sa ramai doar atat, daca vrei sa detii controlul, daca vrei sa te joci de pe pozitii egale, totul depinde de tine...pentru ca totul este mental/tine de minte si de idei.
Si tu controlezi aceea minte, daca nu-ti este frica. Daca tu stii cine/ce esti si te iubesti si simti sexy mereu.

37 de comentarii:

  1. Dar există şi momente când îţi zici "îl vreau pe ăsta-n patul meu, eventual şi in my terms" ? Nu personajul de mai sus, ori altele citate prin blog, ci unul care-ţi place.

    Cum faci ca să-l ai, şi nici să nu apari vulnerabilă-n faţa lui ? ("aha, asta mă vrea, ia-să-fac-eu-ceva-acum"). Adică, atunci când tu începi, nu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul in care unul imi place cu adevarat tot pe seductie cred ca as merge. Adica as cauta sa-l fac curios la persoana mea din punct de vedere mental/sa-l intrig. Da, probabil as fi mai calda o idee, mai amuzanta, sociabila. Daca intr-adevar il vreau pe termen lung/pentru o relatie serioasa. Pe actualul l-am cucerit fara sa fac ceva special. El m-a placut pentru tot ceea ce sunt si a avut si ocazia sa ma observe un timp indelungat inainte sa se intample vreo ceva dar imi apreciaza oricum, oricand, senzualitatea si increderea in propria mea persoana.

      Ștergere
    2. Ştie de "scrieri" ? :) (de fapt, nu cumva-l văd pe-aproape "şi pe el"?)

      Ștergere
    3. Si legat de ideea de ''sa incep eu''. In general nu incep eu, cel putin nu aparent. Eu provoc insa ingrozitor. Creez o tensiune greu de suportat deci ei cedeaza, mai devreme sau mai tarziu. Eventual zic cu subainteles ceva dar tot imi mentin increderea in mine si atitudinea de ''totul este for fun, I don't take it seriously''. Am fost numita/perceputa diferit de anumiti barbati desigur dar nici unul nu m-a perceput vreodata ca fiind vulnerabila in fata lui, din contra :))

      Ștergere
    4. Stie de scrieri. Ii place cum scriu :)

      Ștergere
    5. Eu eram varză la-nceput, am ratat nenumărate semnale. Prima ("după Dana-cea-din-tabără") m-a "cules" ea.

      Ștergere
    6. Intre timp ai crescut si tu. Ai imbatranit :)) din astea.

      Ștergere
  2. Dacă aş fi însurat * şi te-aş hărţui, m-ai da pe mâna nevestii ? :)))

    * hell, no, but in the making (I hope...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Complicata idee. 1.Nu ai putea sa ma hartuiesti, nu-s genul de persoana ce sa inspire/faca oamenii sa fie pasionati de asa ceva. Pot sa fiu destul de scary. 2.Am un iubit al naibii de deviat de la natura in caz de asa ceva deci si de el ar cam fugi orice om ce macar are ganduri de asa ceva. 3.Nu ma bag in mariajul cuiva indiferent. 4. Cum se chema fetisul asta ca uitasem, atunci cand te excita ideea de a fi conspirat/pasiunea pt blackmail sau dorinta ascunsa de a-ti vedea sotia cum devine un demon turbat din iad si te agreseaza?!

      Ștergere
    2. Întrebarea era doar ca să-mi dau seama de ce reacţii e-n stare o femeie mai altfel, ca tine. Nu era o tatonare.

      * Mda... acum am "în probe" două, la una cu şanse mai mari, dar nu forţez nota. Niciuna nu-mi ştie nick-urile. Nu vreau să trec printr-un "iad casnic", nu-i ceva plăcut (referitor la blackmail).

      Ștergere
    3. Nu-i foarte normal ceea ce faci, desi este tipic submisivilor/masochistilor sa enerveze o persoana mai sadica/aspra la furie pentru a obtine o reactie/atentie. Si totusi nu ti-as recomanda. Adica ai si tu o varsta, why bother? Nu-i un comportament foarte matur. Presimt ca impulsul erotic nesatisfacut iti joaca/chinuie mintea dar tot eu te vad ca nefiind submisiv 100%(ai niste scapari foarte arogante/agresive) este motivul pentru care nu atragi in viata ta oameni compatibili cu dorintele/felul tau de a fi. Poate daca ai fi mai dragalas/umil/politicos te-ai trezi cu persoane fix opusul alaturi de tine. Opusele se mai si atrag, de multe ori foarte pasional chiar.

      Ștergere
    4. Eu sunt sensibil sufleteşte, uneori bravez ca să nu par slab (poate de aici, "scăpările"). Sunt submisiv, dar nu înseamnă că trebuie să-mi arat vulnerabilităţile permanent (sau, nu ?!). Femeile au înclinaţii dominante, dar nu şi le manifestă imediat, pozează o vreme în "vanilla" (termen BDSM care înseamnă "neutru").

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. (na, că recunosc, mai m-arunc...)

      Ștergere
    7. mai m-arunc, being as picky as I can be, given the circumstances (adică "aleg dintre ciurucuri, cât se poate alege")

      Ștergere
    8. Ok. First exprimate-te mai frumos, femeile indiferent cum sunt nu merita sa primeasca apelative dubioase. Si eu cred ca daca esti submissive ar trebui sa-ti arati vulnerabilitatea prin gesturi/felul tau de a fi, decat sa pozezi in perversul extrem :))) Cred ca ai avea mai mare sanse, fiind cine esti tu pe interior nu vreo imagine care-i de multe ori, vorba vine intre noi, chiar usor enervanta. Daca mergi pe principiul, ce prefera un agresor, o sa primesti rapid raspunsul : o victima. Eh, perversii aroganti sau usor agresivi nu par chiar victimele perfecte, nu?!

      Ștergere
    9. Da. Eram sub influenţa impresiei de la un anumit "studio"/"salon", cu o mistress şi-o asistentă. Poor quality even in inflicting pain. Sex was out of question - at least at the first session (which was the only one), only handjobs and humiliation.

      Ștergere
    10. Oh my.. :))) O sa ma limitez sa zic doar atat.

      Ștergere
    11. M-am dus, că vroiam două. Până atunci era "la mine" sau "la ea". A mai fost odată "la ele" (cu două, doar o dată). Pe a doua n-o ştiam prea bine, şi m-a cam "smotocit". N-a mai vrut pe urmă "separat" (ţi-e clar că i-am solicitat un bis, dar solo :) )

      Ștergere
    12. Asta in Romania? Ok.Interesant.

      Ștergere
    13. Sunt "studiouri" (uneleanunţă ca "la cerere, aducem si un Stăpân" - hell, no,). Şi cu două nu-i iesit din comun, dar e reticenţa lui să meargă cu ele "din prima" (şi la adresa lor) dacă nu le stie dinainte, sau măcar pe una.

      Ștergere
  3. "Şi... iartă-mă că nu am cu ce daruri să-ţi răsplătesc numai şi faptul că exişti, că stai cu faţa către mine, că te laşi pierdută în ţesătura aceasta de umbre şi amăgiri, că vindeci cu aleanul tău toate nevindecatele mele dureri." (Laurenţiu Fulga - Alexandra şi infernul)  http://autori.citatepedia.ro/de.php?a=Lauren%FEiu+Fulga

    Am ascultat romanul ca teatru radiofonic, cândva, demult, când se mai difuza aşa ceva. Are o mare complexitate psihologică, nu era pentru mine, cel mic de atunci.

    http://secvente.ro/2012/06/alexandra-i-infernul/

    http://guffy-handyfunky.blogspot.ro/2009/07/alexandra-si-infernul.html

    RăspundețiȘtergere
  4. A mai existat un moment weird, la vizita medicală de la recrutare, în clasa a 12-a (m-au luat în armată când nu aveam încă 19 ani, după liceu, imediat - fiind dat la şcoală la 6 ani jumate).

    Vizita medicală presupunea un moment (5-10 minute, aşteptam în grup) în care rămâneai gol, şi un medic te examina, inclusiv palparea scrotului (cu mânuşi de cauciuc). Unii zic că le-au făcut asta şi doctoriţe (hmmm - nu prea cred). Dar cum-necum, se deschidea o uşă şi fie trecea pe acolo o doctoriţă sau asistentă tinerică (30-35-40), ori doar se dadea de perete fiind "neînchisă bine", şi-n camera cealaltă erau doctoriţe la o masă chiar în dreptul uşii (altă etapă a vizitei medicale: ochi, plămâni, ORL...).

    Avusesem doar o singură femeie până atunci, şi doar de câteva ori. Fusesem tentat de nişte ţărăncuţe atletice de anii mei (sau cu câţiva mai mulţi) de la IAS-ul unde fusesem duşi pentru munci agricole - unii colegi se lăudau că "le-au avut" (pe unii-i crezusem). Când ne duceau de la fermă la baie, era în incinta unei întreprinderi care avea şi un cămin de fete - culoarul prin care mergeam goi la duşuri (venind din vestiar) avea un geam care dădea spre cămin (aripa fetelor) şi am auzit chicoteli, ba chiar le-am si vazut, la vreo 20 de metri, cum se uitau când treceam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era toamna timpurie, geamurile alea erau deschise, şi colo-şi colo, se auzea-vedea tot. :)

      Unii, mai "nesimţiţi", puneau mâna şi şi-o ridicau, să fie show-ul complet.

      Ștergere
    2. Însă, reală. Da' parcă tot îmi pare rău după ţărăncuţele alea, chiar intrasem în vorbă cu una mai răsărită, şi dădea semnale. Da', io, prostu', eram îngrijorat să nu afle locotenentul ce-a aflat ceva mai târziu, şi făcea cu ochiul.

      Ștergere
  5. Parerea mea e ca nu ai castigat nimic. Esti extrem de increzatoare in tine, ceea ce este extrem de bine. Dar faptul ca un barbat este nebun dupa tine o zi (ca nu cred ca a doua zi isi va mai aminti de tine, ma refer si al exemplul dat de tine), nu inseamna ca l-ai vrajit, ci doar ca i-ai atras atentia si altfel decat fizic. Dar doar atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca era vorba de castigat. Nu se poate castiga un barbat in general doar prin seductie. Era vorba de stabilirea unei prime impresii bazate pe altceva. Pe a reusi sa creezi si o tensiune mentala/sa-l interesezi si altfel si nu sa impresionezi strict fizic. Cat despre..daca-si va aminti si alta data, n-am suferit 'dezamagiri'' aici.

      Ștergere
  6. Eu m-am referit in cazul in care nu te vei mai intalni cu el vreodata, ca va uita. Postarea ta lasa sa se inteleaga ca l-ai lasat perplex si ca saracu' nu-si mai gasea cuvintele, in asa hal l-ai lasat, chestie care nu e chiar adevarata. Ori nimic nu bate iubirea adevarata, care din pacate este altceva decat crede majoritate. Dar eu ma refer la 2 oameni care vor fi impreuna si la batranete, tinandu-se de mana, in timp ce tu te referi la pasiune, nebunie, deci lucruri diferite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i eu ma refer la pasiune, nu la iubire. Poate se lasa impresia ca a ramas perplex pentru ca m-am gandit atunci cand am scris, la cineva anume care chiar a fost impresionat putin cam mult. Dar si discutia a fost putin mai lunga. Se poate ajunge de la atractie/pasiune la iubire? Eu zic ca da. Dar si acolo depinde de fiecare ce face cu acea prima impresie lasata si daca se cauta stabilirea unei legaturi mai stranse sau nu.

      Ștergere
  7. Si eu cred ca se poate ajunge de la pasiune la iubire. In orice caz fain blog-ul tau. Felicitari pentru el!

    RăspundețiȘtergere