miercuri, 25 martie 2015

Nimic nu are sens,nimic nu trebuie sa aiba

Totul este logic atunci cand nu este logic.
Totul este praf si pulbere atunci cand iti doresti ceva prea mult..
Iar adevarul? Mereu simplu si greu de digerat.

Am vrut totul..am vrut atat de mult..si am ramas socata la un apel telefonic.. Unul singur ''Iti dau tot. Tot ce iti doresti!'' -Doar pentru ca arat bine?  ''Sincer da.''

Inchid telefonul si raman mirata.
Atatia ani de studiu. Atata chin. Atatea teorii despre viata..cand doar o teorie este valabila.

''Cine este puternic invinge." 

Si eu? Eram puternica. De ce? Pentru ca-s o femeie frumoasa. Pur si simplu. Atat.


Nu-mi pasa de barbatii macho si de teoriile ce dor.
O sa-mi urlati ca femeile ce-s doar frumoase nu merita nimic!
Dar uite ca eu aveam dovada, ca fiind doar frumoasa, caci el nu-mi stia de alta calitate, puteam sa-l am pe el in genunchi. Sa fac ce am eu chef din el.

Partea cea mai tare? Nu stiam cine este. Nici nu ma interesa.
Era unul din prea multi, unul din cei ce vede frumusetea unei femei ca fiind puterea suprema.
Si sunteti multi.
Prea multi.

Si da, ar trebui sa va fie rusine cu voi, dar nu va este.
Iar mie? Mie nu-mi este rusine cu mine, eu-s si frumoasa si desteapta si nu ma plang.

Viata nu are sens. 
Stai ani de zile invatand si studiind sperand pe dinauntru ca inteligenta ta va conta. Si da, ea conteaza, ea face legea, ea te invata sa fii un invingator.
Ea separa oamenii slabi de oamenii puternici, dar frumusetea, feminitatea, sexualitatea, ele-s arme.
Arme ce dor. Arme ce distrug oameni si destine.
Si da, este trist.
Pentru ca viata nu are sens...si totusi a fi o femeie frumoasa, macar iti garanteaza o viata distractiva.

Deci beau acest pahar de vin rosu in cinstea mea.
Femeii frumoase si rele. Ce mereu va ramane ceea ce este. Si anume un demon.

26 de comentarii:

  1. Îţi plaaace să-i fierbi la foc mic, să-i vezi cum "se zvârcolesc"... :)

    Prima femeie care putea fi a mea a fost o colegă de şcoală, pe care am dezbrăcat-o complet, împreună cu un alt coleg, pe la vreo 11-12 ani. Era într-o tabără şcolară, si Dana era de pe atunci de o frumuseţe evidentă. A fost un fel de joc consensual, o hârjoană, într-o lizieră de pădure. Ei i-a plăcut, şi a pus şi ea mâna în chiloţii noştri, "să vadă şi ea".

    Recunosc - eu am "instigat", convingându-l pe colegul ăla, "hai s-o dezbrăcăm, dar undeva să nu se audă dacă ţipă". N-a ţipat, s-a apărat formal, apoi a participat la joc. Ştiam eu ce ştiam, văzând-o că-i fug ochii după băieţi.

    Care putea fi a mea - evident, nu de la acel moment, nu aveam erecţie la vârsta aia, dar descoperisem "stimularea". În a opta era deja o femeiuşcă ispititoare, avea o "curte" de admiratori-dar-doar-atât, în care nu m-am implicat, spre veşnicul meu regret (Dano, unde-oi fi, să fii fericită, fetică...).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creepy. 11-12 ani? Atunci esti copil wtf.

      Ștergere
    2. Adică, "prea devreme", sau "prea târziu" ? :)

      Ștergere
    3. Ah, am înţeles: "atunci", l-ai folosit cu sensul de "vârsta aia", nu drept concluzie ("deci, eşti copil"). Era frumoasă, am zis. Ceva ce rar am mai văzut, la 14-15 ani era deja "formată". Şi deloc vulgară, era finuţă.

      Ștergere
    4. Ce să-ţi mai spun, că-mi fugeau ochii pe cracii profesoarei care era cu noi (să fi avut 35-36 de ani), în blugi, necăsătorită, şi trăznet când îşi punea costumul de baie (era un râuleţ care se lăţise în locul unde făceam baie & plajă).

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Eu citeam mult. Multe carti la 12 ani. Cam atat :)))

      Ștergere
  2. Şi eu citeam mult, şi la 12 ani.

    BTW, cam la 12-13-14 ani erau pajii ("copii de casă", băieţi, în Evul Mediu). Sub pretextul slujirii "pentru deprinderea manierelor - la diverse curţi sau castele, sau pentru deprinderea mânuirii armelor - pe lângă un nobil sau cavaler), erau parteneri sexuali la îndemână, mai ales pentru damele “coapte” care trebuiau să se menţină în formă şi să nu ezite să mai crănţăne din când în când ceva “trufandale” (ah, tabuul ăsta, el mic, ea mare…). Sau pentru odraslele lor feminine, care "aveau anumite nevoi". Sau pentru cavaleri, care găseau în cortul de campanie "un substitut de femeie".

    Nina Cassian, nimfomană în tinereţe (în ciuda urâţeniei sale), ajunsese la bâtrâneţe să facă sex cu băieţi sub 20 de ani. E drept, pe bani (se pare…).

    [...]

    Ion Barbu nu ierta nimic

    La rândul său, poetul şi matematicianul Ion Barbu (Dan Barbilian) s-a bucurat de dezmierdările a cinci mii de femei. Moartea i-a fost grăbită de faptul că asaltase, la pielea goală, o tânără într-o cameră neîncălzită. Era iarnă, iar sistemul imunitar al poetului era slăbit din pricină că se droga cu eter – obişnuia să îşi pună măşti cu vată îmbibată în eter. Ion Barbu făcuse ciroză, dar continua să alerge după femei. Una dintre tinerele nevinovate pe care le desfăta aproape zilnic cu câte o partidă de amor era juna poetă Nina Cassian, o fată destul de urâţică și care, la finele anului 2010, s-a autocaracterizat astfel: „Până la 17 ani, nu se uita la mine nici un câine!”. Mare amatoare de plăceri trupeşti, Nina ajunsese la bătrâneţe să se culce numai cu tineri sub 20 de ani.


    Urâta şi bestiile (tinere)

    Despre apetitul sexual al Ninei Cassian aflăm câte ceva şi de la scriitorul Cristian Teodorescu. Acesta, într-un articol postat pe blogul său, o numeşte/alintă pe celebra şi venerabila poetă drept cea mai frumoasă femeie urâtă din lume: „Prin 1985, am luat cu împrumut de la Ovid S. Crohmălniceanu, mare admirator al autoarei lui «Nică fără frică», două cărţi de poezie de-ale Ninei, cum îi spunea profesorul care fusese îndrăgostit de ea, cam fără speranţe. Când i le duc înapoi, mă întreabă Croh cum mi s-au părut. Mai ştiind una-alta despre aventurile ei erotice, zic: «Cam frigide, dom’ profesor!». Croh, serios şi contrariat: «Vorbeşti serios?! Dar ai cunoscut-o pe Nina?». O văzusem odată pe Calea Victoriei şi rămăsesem cu ochii după ea – nu cu vreun interes de cotoi, dar sclipea. După ’90, am stat de vorbă de vreo două ori, pe vremea când încă întorceau bărbaţii capul după ea pe stradă. Mi-a răspuns, zâmbind, la tot soiul de întrebări neruşinate, cerându-mi s-o tutuiesc, cât mai provocator. (…) Totuşi, pentru că orgolioasa poetă simţea că mă uitam la ea cu tot interesul, în ciuda diferenţei de vârstă de mai bine de 30 de ani dintre noi, ne-am despărţit amical”.

    https://draculagirl.wordpress.com/2011/02/25/a-iubi-e-omeneste-iubiri-de-scriitori-i/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam asta despre Ion Barbu. Imi plac poeziile lui. Cat despre Nina daca chiar a existat, este de asteptat, actractivitatea unei femei sta rareori in frumusetea ei fizica. Frumusetea fizica incita/provoaca dar rareori poate mentine interesul indelungat daca nu este alaturata si altor calitati.

      Ștergere
  3. Regina Margot era nimfomană, la 55-56 de ani avea amanţi de 18-20, doi dintre ei duelându-se si unul murind ("concurenţă"). Fusese repudiată de Henri IV, "era rea de muscaă", deci nu mai era "în funcţie" la vârsta aceea.

    RăspundețiȘtergere
  4. 52 de ani şi după:

    [...] Regina Margot îşi va face din nou apariţia la Paris în timpul verii lui 1605, după o absenţă de un sfert de secol. Fantomă a unei domnii trecute şi chiar a unei dinastii trecute, prinţesa cu o istorie scandaloasă, trecută de 50 de ani, este acum o femeie bătrînă, obeză, cu faţa brăzdată de riduri, cu sînii lăsaţi, cu creştetul lipsit de păr, ascuns sub o perucă spălăcită. Dacă este să-1 credem pe Tallemant des Reaux, peruca era făcută din părul unor „bărbaţi blonzi din suita ei, pe care-i punea să se tundă din cînd în cînd”.

    Henric IV a iertat-o, în sfîrşit, pe prima sa soţie – după ce ea avusese ideea minunată de a-şi lăsa averea moştenitorului tronului. Acum, ea le aduce Bourbonilor susţinerea familiei Valois. Pe 28 iulie, regele şi regina o primesc pe ducesa de Valois la Luvru. Eternul Cuceritor o întîmpină în mijlocul curţii, în timp ce Maria de Medicis, înconjurată de doamnele de onoare, o aşteaptă în capul scării principale din palat. Reţinută la început, regina de origine florentină va lega rapid o prietenie sinceră cu aceea care, ca fiică a Caterinei de Medicis îi este o verişoara îndepărtată.

    Regina fără coroană se instalează la palatul arhiepiscopal Sens – care adăposteşte astăzi biblioteca Forney, din cartierul Marais. În ciuda vîrstei, apetitul ei sexual a rămas insaţiabil. Ecoul performanţelor sale şi tinereţea amanţilor ei stîrnesc zîmbete. Pe 5 aprilie 1606, unul dintre amanţi, Gabriel Dat de Saint-Julien, este ucis în caleaşca Margaretei, cu un glonţ în cap. Vinovatul este un oarecare Vermont, un tînăr atrăgător de 18 ani, „îndrăgostit şi gelos”, pe care Margot îl alungase din aşternutul ei cu puţin timp înainte. „Să fie omorît ticălosul!” ordonă regina, sufocîndu-se de mînie. Îşi ridică fustele şi îşi scoate jartiera, cerînd ca Vermont să fie sugrumat cu ea neîntîrziat! Va fi executat chiar a doua zi, în faţa porţii palatului Sens. Margareta priveşte spectacolul de la fereastră, după care leşină.

    „Să stea liniştită, glumeşte Henric IV. O să-i găsim o duzină de grăjdari, toţi mai buni decît acesta!” Ultimii adoratori ai Margaretei vor fi Hector Regnault de Bajaumont şi tînărul Villars, poreclit „Regele Margot”, pe care protectoarea lui îl pune să se deghizeze în Henric III, pentru a-i aduce aminte de tinereţe. Ultima reprezentantă a familiei de Valois nu mai trăieşte decît în trecut. Tallemant des Reaux povesteşte că „purta în acea perioadă o centură lată, cu buzunare de jur împrejur, şi în fiecare dintre acestea punea cîte o cutiuţă cu inima unui amant decedat, pentru că avea grijă ca, la moartea lor, să le îmbălsămeze inima”. Şi încheie: „în afara nebuniei dragostei, era foarte rezonabilă.”

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/05/18/femei-celebre-obsedate-sexual-regina-margot/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti trebuie un hobbie mai sanatos. :))) Eu nu m-am gandit niciodata sa caut informatii de genul.

      Ștergere
    2. Ştiam tărăşenia de la ... Teleenciclopedia, în lectura răposatului Florian Pittiş. Acumam cautat linkul "print". Era ceva şi-n franceză şi engleză, dar nu foarte clar.

      Ștergere
  5. Fac aici o precizare, pe subiectul tratat dincolo.

    Când am întâlnit blogurile tale, le-am crezut a fi ale unei autoare 30+ to 35 (stilul, mesajul), şi mi-am propus o abordare accordingly, you-know-for-what.

    Apoi am văzut profilul tău Facebook, şi încă şi mai târziu, poza-spate de acolo (sunt un distrat, nu un meticulos, am trait o perioadă cu o impresie eronată). Şi chiar ţi-am spus că "pari fragilă" (când mi-ai dat tu linkurile "about"). Din acel moment am renunţat imediat la "my naughty thoughts" iniţiale, şi am continuat... eh...dezinteresat, interesat însă de ineditul conversaţiilor libertine pe blogurile unei autoare different.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fac aici o precizare, pe subiectul tratat dincolo.

    Când am întâlnit blogurile tale, le-am crezut a fi ale unei autoare 30+ to 35 (stilul, mesajul), şi mi-am propus o abordare accordingly, you-know-for-what.

    Apoi am văzut profilul tău Facebook, şi încă şi mai târziu, poza-spate de acolo (sunt un distrat, nu un meticulos, am trait o perioadă cu o impresie eronată). Şi chiar ţi-am spus că "pari fragilă" (când mi-ai dat tu linkurile "about"). Din acel moment am renunţat imediat la "my naughty thoughts" iniţiale, şi am continuat... eh...dezinteresat, interesat însă de ineditul conversaţiilor libertine pe blogurile unei autoare different.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La naiba, se repetă mesajul - poate fiindca vin "înapoi" cu arrow left din "bara de search", în loc de bookmark sau refresh (tot de-aia am sters dincolo ultimul comentariu; las asa aici).

      Ștergere
    2. Ah, inteleg. Paream de 35? Mi s-a mai zis. Duc ceva experienta de viata in spate, poate de aceea. Nu-s speriata. :))) Ai fi surprins cati de 40-50 se dau la mine si LIVE desi par ca si cum le-as fi fiica :)) Din ce am observat, multi barbati insa in jurul varstei de 40 isi retraiesc cu ceva regrete unele fantezii/sau vor sa si le indeplineasca. Da, poate noi cei mai tineri suntem mai privilegiati din punctul asta de vedere( nu ne-a oprit nimeni din a ne trai fanteziile/ne-am nascut intr-o perioada cand era ok sa fii mai open-minded).

      Ștergere
    3. După stilul scrierii, păreai de 30-35. După poză, de până-n 22. Ba chiar de 19-20. Dar "ai putea să-mi spui cifra n'aşa ?".

      Nu am (neapărat) fantezii care ar implica persoane "half my age", la mine "declanşatorul" e spre 30/30+ sau early forties but well maintained.

      Ștergere
    4. La corp arat chiar de 17 sau pe acolo, deci este normal sa fi parut de 19-20 :))) Mi se da des 17 dar n-am atat si nici 20, 22 nu mai am de prea mult timp :))) Sunt suficient de coapta doar ca nu-mi arat varsta si-mi place sa ma mentin asa.( de aia am un stil de viata foarte sanatos si fac sport). Ma bucur ca n-ai fantezii cu tipe ce par ca au jumate din varsta ta :)) nu ar fi prea normal. Desi este amuzant pentru mine sa-mi bat joc de oamenii ce cauta sa ma agate pe mine si-s multttttt prea batrani.

      Ștergere
    5. 46 (oh, gosh...). Da' par de vreo 39-41 (da, da !).

      Ștergere
    6. Hmmm. Enjoy it..while it lasts?!

      Ștergere
    7. Mă mai uit la unii "din seria mea" - i-a îmbătrânit la fizionomie tutunul şi bronzatul la soare (faţă ridată, căzută, "obosită"). Ca nefumător, pot compara pozitiv. Mai am problema "acumulărilor de iarna" - primăvara trebuie să dau jos 4-5-6 kg. :)

      "Instalaţia" merge :) dar parcă începe să dea rateuri.

      Ștergere
    8. La fel: Oana Sârbu, Manuela Hărăbor ("din seria mea").

      Ștergere