duminică, 26 februarie 2017

Cum sa fii seducatoare? Fii puternica!

Si am zis-o. Simplu dar GREU. Doamne este atat de greu.
O viata singura. Singuratate. Instabilitate. Oameni ce sa te atace din toate partile.
Si tu.. tu.. zambind.
Frumoasa. Aranjata si eleganta si stralucind. Nu, nu din razbunare, nici macar din furie, ci pentru ca poti si vrei si stii ca oriunde, oricand, indiferent de orice viata este frumoasa daca ai curajul sa Speri si sa Zambesti chiar si atunci cand ea nu este.
Chiar si cand ea iti este impotriva.

Mereu ma intorc la lucruri materiale, pentru ca sunt o femeie materialista si uneori snoaba/cu gusturi ciudate si scumpe in materie de orice. Nu mi-e rusine fac 30 de ani, ar fi cam timpul sa accept asta.
Stiti in Sex and the City cand Samantha isi alege un inel IMPUNATOR in forma de trandafir cu pietre stralucitoare,mai iesit din comun, doar pentru sufletul ei egoist de femeie?

Cam asa ceva am patit si eu.
Il vazusem intr-un magazin. Tot trandafir. Tot cu strasuri. Tot MARE. Si a rezonat cu mine, cu MINE cea de acum ce se accepta si cu bine si cu rele, pentru ca de acum este clar, cu mine o sa tot traiesc toata viata. Ar fi bine sa ma iubesc.


Mi s-a tot zis. Mi-a zis-o bunica. Mi-au zis-o femeile extraordinare cunoscute..de o varsta mai inaintata decat mine ca in ziua cand ma voi iubi si accepta. atunci Puterea ma va face Infinit mai Frumoasa. Stiam ca sa fii puternica si sa nu depinzi de nimeni si nimic reprezinta sursa fericirii dar nimeni nu mi-a zis ca si doare/ ca va fi atat de greu.

Este greu sa fii TOT. Este atat de greu dar.. atat de Minunat. Ti se ridica o povara de pe umeri. Si lumea te admira si doreste. Esti femeia ce n-ai nevoie de un barbat deci involuntar toti au nevoie de tine si te vor. Disperat. Iti invidiaza puterea dar si sunt atrasi de ea ca de un magnet. Si tu privesti. Si nu stii ce au patit toti. Cum de ai indraznit tu sa le ai pe toate. Sa fii si frumoasa si desteapta si puternica? Vrei sa fii vreun Zeu? Da, de ce nu :)) Bring it on.

Ideea este simpla. Invat. Inca invat dar am reusit sa ma bucur de una singura de orice.
Sa pot sa fac orice. Sa-mi stapanesc emotiile. Sa ma tratez cu delicatete atunci cand viata ma arunca cu furie de toti peretii. Sa ma port cu eleganta in haine frumoase si fine ce-mi vin bine.

Inca invat, ma consider un pui de femeie. Astept cu emotie sa infloresc la 40 de ani cu adevarat dar sunt mandra de progres si de calmul meu interior.

Imi place ca furtunile sunt scurte si nu intense si sa tina zile in sir. Ca nu mai sunt trista, posomorata, ca nu-mi caut jumatatea si ca-mi permit sa rad atunci cand imi doresc.

Ma simt intreaga. Ma simt vie. Si tanara, Si ca am tot ce am nevoie.
Si sunt mandra de mine. Incat da, daca ar trebui sa ma limitez la asa ceva, si eu mi-as pune intrebarea ce barbat nu m-ar dori?

Pana si eu m-as alege pe mine si zambesc dulce atunci cand pana si femeile ma complimenteaza si-mi zic ca-s frumoasa.. si le-as spune ( RADIEZ) pentru ca nu, niciodata nu am fost de o frumusete rapitoare, eu una nu ma vad cu acele trasaturi asa exotice cum unii ma acuza ca le-as avea.
Insa ma vad puternica si interesanta. Si este Senzatia pe care mi-am dorit sa o simt de o viata. Si este aici. Acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu