duminică, 8 decembrie 2013

Metode de seductie care sa-l innebuneasca

Acolo unde este dorinta,munti se darama,preconceptii cad si placeri imense apar.
As incepe cu inceputul si anume cu faptul ca nu cunosc lucruri de´´bun simt´´legate de seductie caci eu nu am asa ceva...Bunul simt imi lipseste cand vorbim de asa lucruri ..delicate...si se pare ca mi-a mers al naibii de bine..fix din acest motiv.

Vedeti voi pentru mine totul incepe cu o privire si se termina cu hainele ce cad pe jos..aruncate de mine in cel mai nepasator mod cu putinta.
Dar... sa revenim.

Doamnelor si domnisoarelor seductia nu tine de rimelul in exces,de rujul rosu sau de parul aranjat perfect.Seductia si senzualitatea tin de minte,atitudine si incredere oribila in propria piele si putere.

Nu ma credeti?
Nu-i nimic,nici ei nu m-au crezut pana cand nu s-au trezit doborati..de mine.
Pana la urma barbatii sunt simpli...cred lucrurile atunci cand sunt loviti din plin si incepe -sa ii doara.
Ce anume? Ah.sa ne abtinem totusi putin.

1.Nu-ti bate capul cu rochia perfecta.
Nu le pasa lor de asa ceva.Poti purta orice atata timp cat te simti irezistibil in ea si mai ales..fara ea.Si pentru ca scopul este sa ramai totusi fara ea..alege ceva ce se da jos usor.Foarte usor.

Alege pentru ca esti o doamna totusi si ceva macar pana la genunchi sau ceva usor deasupra lor doar si tine-ti decolteul ascuns,scopul este sa-l faci curios nu sa te vinzi din prima.Disperarea nu este atragatoare.

Daca insa deja zambesti citindu-ma si adori sa te imbraci super provocator spre trashy pentru ca pur si simplu nu-ti pasa pe cine intimidezi/sau cui oferi pareri gresite,caci te pricepi bine sa ghidezi discutia si barbatul fix spre tine iremediabil atunci bravo.Poti purta ce rochie vrei tu.

2.Nu-ti bate capul cu a arata ca scoasa din cutie/perfect.
O sa pari disperata sau ca si cum ai ceva probleme cu narcisismul sau mai frumos ca si cum ai o lipsa de incredere in tine exagerata si ai cauta sa o compensezi fizic.

Less is more.Tine minte asta.Se aplica si la machiaj si la fashion.

Ceea ce e sexy cu adevarat e o femeie ce stie exact cine este ea chit ca ea poate fi o tipa ce adora sa poarte doar blugi.Important este sa stie cine este ea ca om,in societate si in pat.

3.Mizeaza mereu pe cuvinte/discutie/inteligenta

Barbatii destepti si mai ales cei ce sunt si buni la pat (pentru ca ei ar trebui sa fie targetul tau caci de ce sa nu ne bucuram si noi de ceva foarte bun ) adora sa vada o femeie deschisa la minte si care stie ce vrea si nu se teme sa spuna asta chiar direct. 

Nu ma crezi pentru ca ai dat de ciudati fixisti obsedati de credinta si de conceptul cu femeia e buna doar la cratita si la facut copii ? Atunci zi mersi ca ai fost tupeista si ai scapat de asa lighioane.
Crede-ma nu ai nevoie de asa ceva .
Un barbat inteligent se va topi daca va auzi de la tine cuvinte de genul :
´´Te voi dezamagi dar nu-mi place sa ma laud,prefer sa exemplific/practic lucrurile ce-mi fac placere.

4.Fii constienta de nevoia emotionala si fizica a unui barbat de a face sex si a avea aproape pe cineva.

Pentru barbati sexul inglobeaza mai multe nevoi si este ceva esential.

Cu cat accepti asta mai repede cu atat mai bine.
Pe dinauntru majoritatea de abia asteapta sa fie sedusi si cuceriti pentru totdeauna de o femeie si prin urmare aici poti interveni tu,totul tine de tine.

Sexul pentru barbati cuprinde nevoia de: afectiune,putere,orgoliu,placere,calm si siguranta.

Cu cat esti mai capabila ca om si femeie sa oferi asta sau sa dai impresia ca esti dispusa sa o faci cu atat il vei seduce mai rapid.Decizia este a ta...iar barbatul tot tu il alegi.Niciodata nu aleg ei.Trezeste-te.

5.Fanteziile sunt facute sa fie experimentate nu suprimate.

Fii femeia ce o admiri in secret(dar n-ai tupeul sa fii) si vei cuceri orice barbat.
Nu-ti fie frica sa-ti satisfaci propriile dorinte sexuale si sa vorbesti despre ele.
Nu-ti fie frica de refuz,nu poti sa satisfaci sau sa atragi orice barbat in viata si asta este foarte normal,pur si simplu barbatii ce nu-s atrasi de tine vor fi atrasi de altele si invers.

Poti alege sa accepti faptul ca vei atrage unii barbati si vei lasa indiferenti pe unii si sa-ti vezi de propriile fantezii si dorinte sexuale fiind astfel o femeie puternica sau poti cadea in plasa tipic feminina( obsesia de a atrage pe absolut orice mascul ce misca si respira,ca o forma nebuna de putere maniaca si ridicola ).

Daca insa esti increzatoare in propriile puteri,iti cunosti bine corpul,personalitatea si atuurile fizice si psihice sansele tale de seductie se ridica undeva la un 95% lucru ce as spune eu este destul de bine.

Increzatoare in propriile puteri?
Da.
Sa ai curajul sa stai si goala in fata lui,calma,zambitoare,cu o doza de mister insa,sa-l privesti direct in ochi si sa ii spui: ´´ Cred ca am pofta de ceva anume.Ma ajuti sa ghicesc,de ce anume? ´´

Atat pentru acuma.Sa fiti destepte,increzatoare si..deloc cuminti.

6 comentarii:

  1. "Bărbatul tot tu îl alegi.Niciodată nu aleg ei."

    ADEVĂRAT !

    Şi cât se perpelesc până reuşesc saă intre-n voia Ei.... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia e că ea trebuie până la urmă să aleagă, ca doar n-o merge la mănăstire. Dac-o face dintre "finaliştii" rămaşi în cursa ei de seducere, nu-i rău.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere